HOTEL ASTORIA CITY CENTER , IAȘI , JUDEȚUL IAȘI

Hotelul Astoria din Iaşi pare să ofere o gamă variată de facilități și servicii pentru oaspeți.

Iată câteva detalii notabile despre acest hotel:

 1. Locație centrală: Situat central în Iași, la 10 minute de mers pe jos de Teatrul Național și de cele mai importante puncte de atracție ale orașului.
 2. Restaurant cu preparate din bucătăria tradițională românească și internațională: Oferă o opțiune convenabilă pentru luarea meselor, servind preparate din bucătăria tradițională românească și internațională.
 3. Acces gratuit la internet WiFi: Asigură conectivitate pentru oaspeți în întreaga proprietate.
 4. Dotări în cameră: Camerele și suitele mobilate elegant includ facilități precum aer condiționat, TV cu ecran plat cu canale prin cablu, minibar, cutie de valori și baie privată cu duș și articole de toaletă gratuite.
 5. Facilități de relaxare: Hotelul oferă o saună, cadă cu hidromasaj și masaje de relaxare, disponibile la un cost suplimentar.
 6. Recepție cu program nonstop: Personalul receptiv și serviciul disponibil nonstop asigură asistență și suport pentru oaspeți.
 7. Servicii de concierge: Oferă servicii de concierge pentru a ajuta oaspeții în organizarea activităților și excursiilor.
 8. Parcare privată disponibilă la un cost suplimentar: Oferă opțiuni de parcare pentru oaspeți.
 9. Aproape de gara Iași: La 1 km de gara Iași, facilitând călătoriile cu trenul.
 10. Aproape de Aeroportul Internațional din Iași: La 20 de minute de mers cu mașina de Aeroportul Internațional din Iași.
 11. Legături de transport public în apropiere: Imediata vecinătate include legături de transport public, facilitând explorarea orașului.
 12. Serviciu de transfer la cerere: Oferă serviciul de transfer la cerere pentru a satisface nevoile de transport ale oaspeților.

Aceste facilități și servicii sugerează că Hotelul Astoria se străduiește să ofere o experiență confortabilă și completă pentru oaspeții săi.

CAZARETARIFEMIC DEJUN
1 PERSOANA335.00 LEIINCLUS
2 PERSOANE350.00 LEIINCLUS
3 PERSOANE410.00 LEIINCLUS
4 PERSOANE700.00 LEIINCLUS

Tarifele sunt valabile in limita locurilor disponibile si sunt confirmate de catre Hotelul Astoria din Iaşi

Pentru rezervari va stam la dispozitie la telefon 0261717030 sau prin email ofice@astratravel.ro