HOTEL ASTRA , BRAȘOV , JUDETUL BRAȘOV

Hotelul Astra din Brașov ofera o serie de facilități și servicii care pot fi atractive pentru oaspeți.

Iată câteva aspecte cheie legate de acest hotel:

  • Locație înconjurată de natură: Hotelul Astra este situat la marginea orașului Brașov, într-un mediu natural, fiind înconjurat de păduri. Acest lucru poate oferi oaspeților un cadru liniștit și relaxant, departe de agitația orașului.
  • Acces la Wi-Fi gratuit: Hotelul oferă acces Wi-Fi gratuit, ceea ce permite oaspeților să rămână conectați online.
  • Restaurant cu autoservire: Hotelul are un restaurant cu autoservire care servește preparate culinare românești și internaționale. Acest lucru poate oferi o varietate de opțiuni pentru mesele oaspeților.
  • Camere cu facilități: Camerele hotelului sunt dotate cu TV cu ecran plat, minibar și baie privată cu duș și articole de toaletă gratuite, ceea ce asigură confortul oaspeților.
  • Recepție deschisă nonstop: Hotelul are o recepție deschisă nonstop, ceea ce poate fi util pentru oaspeții care ajung la ore târzii sau doresc asistență în orice moment.
  • Parcare gratuită: În apropierea hotelului este disponibilă o parcare gratuită, ceea ce poate fi convenabil pentru cei care sosesc cu mașina.
  • Atracții apropiate: Deși hotelul este situat într-un mediu mai liniștit, este la o distanță rezonabilă de centrul orașului Brașov și de alte atracții, precum Biserica Neagră și stațiunea de schi Poiana Brașov.

În ansamblu, Hotelul Astra pare să fie potrivit pentru oaspeții care doresc să se bucure de natură și liniște, dar să aibă în același timp acces la facilitățile și atracțiile din Brașov.

CAZARETARIFEMIC DEJUN
1 PERSOANA175.00 LEI
2 PERSOANE215.00 LEI
3 PERSOANE255.00 LEI
4 PERSOANE430.00 LEI

Tarifele sunt valabile in limita locurilor disponibile si sunt confirmate de catre Hotel Astra din Brașov

Pentru rezervari va stam la dispozitie la telefon 0261717030 sau prin email ofice@astratravel.ro