HOTEL AURORA , MAMAIA , CONSTANTA

Hotelul Aurora din Mamaia este o alegere atrăgătoare pentru turiștii care doresc să se bucure de o ședere confortabilă la malul Mării Negre. Iată câteva aspecte notabile despre acest hotel:

  1. Categorie de stele: Hotelul Aurora este clasificat ca un hotel de 2* SUPERIOR, oferind facilități suplimentare pentru a asigura confortul oaspeților.
  2. Renovare și modernizare: Renovat complet în 2008 și supus unor ample lucrări anuale de îmbunătățire, hotelul pare să se angajeze în menținerea și îmbunătățirea constantă a calității serviciilor oferite.
  3. Localizare: Amplasat în sudul stațiunii Mamaia, la doar 25 de metri de plajă și în apropierea parcului Aqua Magic, hotelul se bucură de o locație convenabilă pentru turiști.
  4. Dotări generale: Camerele moderne, serviciile de calitate și facilitățile superioare pentru un hotel de două stele includ 3 lifturi moderne și silențioase, acces pentru persoanele cu dizabilități, servicii gratuite precum păstrarea obiectelor de valoare și internet wireless în tot complexul.
  5. Facilități cu plată: Printre serviciile cu plată se numără parcarea, spălătorie și curățătorie.
  6. Piscină: Complexul Hotelier Aurora oferă acces gratuit la două piscine ultramoderne pentru adulți și copii, tratate cu sterilizatoare UV și sisteme de filtrare avansate. Piscina pentru copii are adâncime constantă pentru siguranță, iar accesul este gratuit pentru turiștii cazați la Hotelul Aurora.
  7. Capacitate de cazare: Hotelul dispune de 686 de locuri în camere duble moderne, cu dotări precum aer condiționat, sistem de acces pe bază de cartelă, frigider cu congelator, televizor cu cablu și baie privată cu duș. Camerele au fost renovate în 2008 și au o suprafață de aproximativ 16 mp.
  8. Servicii masa: Restaurantul Aurora, cu o capacitate de 600 de locuri, oferă o gamă diversificată de specialități gastronomice inspirate de bucătăria românească, iar terasa oferă o vedere frumoasă spre mare.
  9. Informații suplimentare: Se specifică faptul că în perioada 20.06 – 26.08.2024 se vor comercializa doar pachete turistice care includ minim cazare cu mic dejun inclus.

Aceste caracteristici fac din Hotelul Aurora o alegere atractivă pentru turiștii care doresc să se bucure de o ședere plăcută și confortabilă în Mamaia.

CAZARETARIFEMIC DEJUN
1 PERSOANA280.00 LEIINCLUS
2 PERSOANE280.00 LEIINCLUS
3 PERSOANE560.00 LEIINCLUS
4 PERSOANE560.00 LEIINCLUS

Tarifele sunt valabile in limita locurilor disponibile si sunt confirmate de catre Hotelul Aurora din Mamaia

Pentru rezervari va stam la dispozitie la telefon 0261717030 sau prin email ofice@astratravel.ro