HOTEL AZUR , EFORIE-NORD , CONSTANTA

Hotelul Azur din Eforie Nord oferă o opțiune de cazare de 2 stele într-o locație excelentă aproape de plajă. Iată câteva detalii despre acest hotel:

  • Locație: Hotelul este situat la doar 100 de metri de plaja Debarcader și la 700 de metri de plaja Eforie Nord, ceea ce îl face potrivit pentru cei care doresc să se bucure de timpul pe plajă. De asemenea, este situat la 100 de metri de plaja Mirage.
  • Camere: Hotelul oferă camere cu aer condiționat și acces gratuit la internet WiFi. Fiecare cameră are o baie privată, iar unele camere au și un balcon pentru a vă bucura de aerul proaspăt.
  • Facilități: Personalul de la recepție vorbește atât engleză, cât și română și este disponibil 24/7 pentru a vă asista cu orice informații sau cerințe aveți.
  • Atracții în apropiere: Piața Ovidiu este situată la 15 km de cazare, iar centrul comercial City Park se află la 24 km. Dacă doriți să explorați și alte zone din apropiere, aceste atracții pot fi o opțiune interesantă.

Hotelul Azur pare a fi o alegere potrivită pentru cei care doresc să se bucure de plajă și să exploreze zona din apropiere.

CAZARETARIFEMIC DEJUN
1 PERSOANA310.00 LEI
2 PERSOANE335.00 LEI
3 PERSOANE645.00 LEI
4 PERSOANE670.00 LEI

Tarifele sunt valabile in limita locurilor disponibile si sunt confirmate de catre Hotel Azur din Eforie-Nord

Pentru rezervari va stam la dispozitie la telefon 0261717030 sau prin email ofice@astratravel.ro