HOTEL BACOLUX SANTIS , COVASNA , JUDETUL COVASNA

Hotel Bacolux Santis, situat în frumoasa localitate Covasna, oferă o serie de facilități pentru a vă bucura de o ședere confortabilă și relaxantă în această pitorească zonă a României.

Iată o prezentare detaliată a acestui hotel:

  1. Locație convenabilă: Hotelul se află în Covasna, oferind acces ușor la numeroase atracții turistice din zonă. De exemplu, Biserica Fortificată din Prejmer este la doar 43 km distanță, iar Biserica Fortificată din Hărman se află la 49 km.
  2. Facilități de cazare: Bacolux Santis oferă camere confortabile și primitoare, echipate cu toate facilitățile necesare pentru o ședere plăcută. Fiecare cameră este amenajată cu atenție și include facilități moderne precum TV, baie privată și acces gratuit la internet WiFi.
  3. Restaurant și bar: Proprietatea are propriul restaurant, unde oaspeții se pot bucura de o varietate de preparate culinare delicioase. De asemenea, hotelul dispune și de un bar, unde puteți savura băuturi răcoritoare sau cocktail-uri într-o atmosferă relaxantă.
  4. Grădină și terasă: Pentru momente de relaxare în aer liber, Bacolux Santis are o frumoasă grădină și o terasă, unde vă puteți bucura de frumusețea naturii înconjurătoare și de aerul proaspăt.
  5. Parcare privată gratuită: Pentru confortul oaspeților care călătoresc cu mașina, hotelul oferă parcare privată gratuită, asigurându-vă că vehiculul dumneavoastră este în siguranță pe durata șederii.
  6. Recepție deschisă nonstop: Personalul calificat și prietenos este disponibil la recepție nonstop, asigurându-se că toate nevoile dumneavoastră sunt îndeplinite în timp util și cu profesionalism.

Indiferent dacă călătoriți în scop de relaxare sau de afaceri, Bacolux Santis oferă toate facilitățile necesare pentru a vă asigura o ședere plăcută și confortabilă în Covasna.

CAZARETARIFEMASA
1 PERSOANA285.00 LEIMic Dejun
2 PERSOANE355.00 LEIMic Dejun
3 PERSOANE640.00 LEIMic Dejun
4 PERSOANE710.00 LEIMic Dejun

Tarifele sunt valabile in limita locurilor disponibile si sunt confirmate de catre Hotel Bacolux Santis din Covasna.

Pentru rezervari va stam la dispozitie la telefon 0261717030 sau prin email ofice@astratravel.ro