HOTEL BADEN , CĂLĂRAȘI , JUDETUL CĂLĂRAȘI

Bucură-te de Eleganță și Relaxare la Hotelul Baden, pe Malul Dunării

Situat pe malul Dunării, Hotelul Baden, cotat la 4 stele, te invită să te bucuri de o experiență de neuitat într-un cadru rafinat și relaxant. Cu facilități premium și priveliști uimitoare la Dunăre, acest hotel oferă tot ce ai nevoie pentru a te simți ca acasă în timpul călătoriilor tale. Iată mai multe despre ce oferă Hotelul Baden:

Caracteristici și Facilități:

 1. Camere Elegante cu Vedere la Dunăre:
  • Fiecare cameră a hotelului dispune de un balcon privat cu vedere la Dunăre, mobilier clasic, podea cu mochetă și facilități moderne. Beneficiezi de aer condiționat, TV LCD, DVD player și acces gratuit la Wi-Fi.
 2. Restaurant Refined cu Terasă la Dunăre:
  • Restaurantul hotelului oferă o experiență culinară deosebită, cu terasă cu vedere panoramică la Dunăre. Bucură-te de preparate din bucătăria românească tradițională, savurate într-un cadru elegant.
 3. Mic Dejun Tip Bufet:
  • Începe-ți ziua cu un mic dejun tip bufet, oferit în fiecare dimineață pentru a-ți asigura energia necesară pentru explorările zilnice.
 4. Bărci de Închiriat:
  • Pentru cei dornici de aventură, hotelul pune la dispoziție bărci de închiriat, oferindu-ți oportunitatea de a explora frumusețea Dunării într-un mod unic și captivant.
 5. Acces Rapid la Autostrada A2:
  • Cu autostrada A2 la doar 33 km distanță, ai acces rapid către București, permițându-ți să descoperi și să te bucuri de capitala României.
 6. Parcare Gratuită:
  • Nu trebuie să-ți faci griji cu privire la parcare, deoarece hotelul oferă facilități de parcare gratuite pentru oaspeți.

Descoperă Călărași și Împrejurimile:

 • Situat la doar 11 km de orașul Călărași, Hotelul Baden îți oferă o poartă de acces către frumusețile locale. Descoperă cultura, istoria și ospitalitatea zonei în timp ce te bucuri de confortul oferit de acest hotel de lux.

Hotelul Baden îmbină perfect luxul, confortul și peisajul pitoresc al Dunării, oferindu-ți o escapadă memorabilă în inima României.

CAZARETARIFEMIC DEJUN
1 PERSOANA260.00 LEIINCLUS
2 PERSOANE260.00 LEIINCLUS
3 PERSOANE510.00 LEIINCLUS
4 PERSOANE510.00 LEIINCLUS

Tarifele sunt valabile in limita locurilor disponibile si sunt confirmate de catre Hotel Baden

Pentru rezervari va stam la dispozitie la telefon 0261717030 sau prin email ofice@astratravel.ro