HOTEL BARIL , HAȚEG , HUNEDOARA

Descoperă Confortul și Eleganța la Hotelul Baril, Hațeg

Hotelul Baril, situat în Hațeg, te așteaptă cu brațele deschise pentru a-ți oferi o experiență de neuitat în inima Transilvaniei. Cu o locație centrală și facilități moderne, acest hotel îmbină confortul cu eleganța. Iată mai multe detalii despre ce oferă Hotelul Baril:

Caracteristici și Facilități:

 1. Camere Elegante și Confortabile:
  • Camerele hotelului sunt amenajate cu atenție pentru detalii și oferă un ambient relaxant. Fiecare cameră dispune de control individual al climei, minibar, Smart TV cu canale prin cablu, seif și baie privată complet utilată cu uscător de păr și articole de toaletă gratuite.
 2. WiFi Gratuit:
  • Păstrează-te conectat cu cei dragi sau gestionează-ți activitățile locale cu ajutorul conexiunii WiFi gratuite disponibile în întreaga proprietate.
 3. Parcare Privată Gratuită:
  • Oferă-ți liniștea sufletească știind că mașina ta este parcată în siguranță, datorită facilității de parcare privată gratuită.
 4. Aproape de Atracții Turistice:
  • Hotelul se află în proximitatea unor atracții deosebite, inclusiv rezervația naturală Retezat, ruinele de la Sarmizegetusa, geoparcul dinozaurilor și biserica Densuș. Poți explora și celebra zonă de schi Straja, situată la 50 km distanță.
 5. Acces Ușor la Castelul Corvinilor și Prislop:
  • Hotelul Baril este o alegere excelentă pentru cei care doresc să viziteze Castelul Corvinilor (la 15 km) și Mănăstirea Prislop (la 9 km).

Descoperă Hațeg și Împrejurimile:

 • Hațegul este renumit pentru istoria și cultura sa bogată, iar Hotelul Baril este poziționat strategic pentru a-ți oferi acces la toate minunățiile acestei regiuni. Indiferent dacă ești pasionat de istorie, natură sau aventuri montane, Hațegul are ceva de oferit pentru fiecare vizitator.

Hotelul Baril te invită să te bucuri de confortul modern și de ospitalitatea autentică a Transilvaniei într-un cadru elegant și primitoare.

CAZARETARIFEMIC DEJUN
1 PERSOANA215.00 LEI
2 PERSOANE235.00 LEI
3 PERSOANE285.00 LEI
4 PERSOANE470.00 LEI

Tarifele sunt valabile in limita locurilor disponibile si sunt confirmate de catre Hotel Baril

Pentru rezervari va stam la dispozitie la telefon 0261717030 sau prin email ofice@astratravel.ro