HOTEL BASARAB , BUCUREȘTI , SECTOR 1

Hotelul Basarab din București pare a fi o opțiune convenabilă pentru călătorii care doresc să aibă acces ușor la stațiile de tren și să exploreze orașul. Iată câteva detalii despre acest hotel:

  • Locație lângă gări: Hotelul Basarab este situat între Gara Basarab și Gara de Nord, la doar 300 de metri de aceste gări. Acest lucru poate fi deosebit de util pentru cei care călătoresc cu trenul, dar și pentru accesul ușor la diverse mijloace de transport în oraș.
  • Restaurant cu specialități românești: Restaurantul hotelului oferă specialități din bucătăria românească, permițând oaspeților să guste din preparatele locale.
  • Camere cu facilități moderne: Camerele sunt dotate cu aer condiționat, acces gratuit la internet Wi-Fi și TV. De asemenea, unele camere includ frigider.
  • Acces la aeroport: Hotelul Basarab este conectat la Aeroportul Internațional Henri Coandă printr-o linie de autobuz local, făcând transportul spre și dinspre aeroport mai convenabil.
  • Acces la centrul vechi: Strada Lipscani, situată în centrul vechi al Bucureștiului, se află la aproximativ 2,5 km de hotel. Acesta este un loc popular pentru turism și divertisment.

Hotelul Basarab pare să ofere o locație centrală convenabilă și facilități care pot satisface nevoile călătorilor în timpul șederii lor în București.

CAZARETARIFEMIC DEJUN
1 PERSOANA230.00 LEIINCLUS
2 PERSOANE260.00 LEIINCLUS
3 PERSOANE330.00 LEIINCLUS
4 PERSOANE520.00 LEIINCLUS

Tarifele sunt valabile in limita locurilor disponibile si sunt confirmate de catre Hotel Basarab din Bucuresti – Sector 1

Pentru rezervari va stam la dispozitie la telefon 0261717030 sau prin email ofice@astratravel.ro