HOTEL BAVARIA , CRAIOVA , DOLJ

Hotelul Bavaria din Craiova pare să ofere o serie de facilități convenabile și confortabile pentru călători. Iată câteva detalii cheie despre acest hotel:

  1. Locație centrală: Hotelul se află la doar 5 minute de mers pe jos de centrul orașului Craiova, facilitând accesul la atracțiile locale și la diverse puncte de interes.
  2. Facilități în cameră: Unitățile de cazare dispun de aer condiționat, TV cu ecran plat, minibar și baie complet echipată, inclusiv articole de toaletă gratuite, uscător de păr, halate de baie și papuci. Acest lucru contribuie la confortul și comoditatea oaspeților.
  3. Restaurant cu specific românesc: Oferă un restaurant cu specific românesc, unde oaspeții pot alege între preparate tradiționale și internaționale. Aceasta este o opțiune convenabilă pentru cei care doresc să experimenteze bucătăria locală.
  4. WiFi gratuit și parcare gratuită: Accesul gratuit la internet WiFi și parcarea gratuită sunt facilități utile pentru oaspeții care sosesc cu mașina și doresc să se bucure de conectivitate și acces facil la locuri de parcare.
  5. Atracții în apropiere: Hotelul este la o scurtă distanță de mers pe jos de Muzeul de Artă, care găzduiește faimoasa colecție Brâncuși. Aceasta poate fi o atracție interesantă pentru iubitorii de artă și cultură.
  6. Acces la transport: Gara se află la 2 km de proprietate, iar Aeroportul Craiova este situat la 7 km. Aceasta face ca hotelul să fie accesibil pentru călătorii cu diferite mijloace de transport.

În ansamblu, Hotelul Bavaria pare să ofere o experiență plăcută și convenabilă, cu atenție la detalii precum facilitățile în cameră, opțiunile gastronomice și accesibilitatea la atracții locale.

CAZARETARIFEMIC DEJUN
1 PERSOANA235.00 LEIINCLUS
2 PERSOANE270.00 LEIINCLUS
3 PERSOANE355.00 LEIINCLUS
4 PERSOANE440.00 LEIINCLUS

Tarifele sunt valabile in limita locurilor disponibile si sunt confirmate de catre Hotelul Bavaria din Craiova

Pentru rezervari va stam la dispozitie la telefon 0261717030 sau prin email ofice@astratravel.ro