HOTEL BELFORT , BRAȘOV , JUDEȚUL BRAȘOV

Hotelul Belfort pare a fi o alegere potrivită pentru cei care doresc să se bucure de o ședere confortabilă în Brașov. Iată câteva caracteristici notabile ale acestui hotel:

  1. Poziționare centrală: Beneficiind de o locație centrală într-o zonă liniștită din Brașov, hotelul se află la doar 5 minute de mers pe jos de strada pietonală principală, facilitând accesul la numeroase atracții locale.
  2. Camere moderne: Camerele moderne ale hotelului oferă facilități precum TV cu canale prin cablu, seif, facilități pentru cafea și ceai, iar unele oferă vedere la pădure sau panoramă la oraș. Accesul gratuit la internet WiFi de mare viteză completează experiența de cazare.
  3. Băi private: Băile private sunt dotate cu duș, asigurând confortul oaspeților.
  4. Servicii suplimentare: Hotelul dispune de serviciu de concierge și săli de conferințe, adresându-se atât turiștilor, cât și călătorilor de afaceri. Există, de asemenea, 21 de locuri de parcare private, disponibile la cerere și în funcție de disponibilitate.
  5. Sala de mic dejun cu vedere panoramică: Sala de mic dejun oferă o priveliște uluitoare, oferind o experiență plăcută încă de dimineață.
  6. Apropiere de atracții: Hotelul se află la 10 minute de mers pe jos de Piața Sfatului și de Biserica Neagră, permitând oaspeților acces facil la principalele atracții din Brașov.

Hotelul Belfort pare să ofere o combinație între facilități moderne, servicii atente și o locație convenabilă pentru a face ca șederea în Brașov să fie una plăcută și relaxantă.

CAZARETARIFEMIC DEJUN
1 PERSOANA415.00 LEIINCLUS
2 PERSOANE490.00 LEIINCLUS
3 PERSOANE785.00 LEIINCLUS
4 PERSOANE800.00 LEIINCLUS

Tarifele sunt valabile in limita locurilor disponibile si sunt confirmate de catre Hotelul Belfort.

Pentru rezervari va stam la dispozitie la telefon 0261717030 sau prin email ofice@astratravel.ro