HOTEL BELLA MUZICA , BRASOV , JUDETUL BRASOV

Hotelul Bella Muzica oferă camere și suite și se află în centrul orașului Brașov, într-o clădire din secolul XVI, renovată în stil neoclasic. Restaurantul proprietății servește mâncăruri mexicane, maghiare și românești. Oaspeții beneficiază de WiFi gratuit în toată proprietatea. Bella Muzica pune la dispoziție camere și suite spațioase, luminoase, cu aer condiționat și TV cu ecran plat. Fiecare cameră are minibar. Fierbător electric este disponibil la cerere. Băile private sunt dotate cu uscător de păr și articole de toaletă gratuite. Unele unități de cazare includ living. Hotelul oferă recepție deschisă non-stop și depozit de bagaje gratuit. Puteți să vă relaxați la bar sau în grădina proprietății. Cea mai apropiată stație de autobuz, Livada Poștei, se află la 600 de metri de proprietate. Gara este la 4 km de Hotelul Bella Muzica, iar telecabina Tâmpa se află la 2,5 km. Renumita stațiune de schi Poiana Brașov este la 12,5 km. Biserica Neagră și Turnul Alb sunt la mai puțin de 200 de metri de proprietate. Parcul Nicolae Titulescu se află la 850 de metri de Hotelul Bella Muzica.ChatGPT

ChatGPT

Hotelul Bella Muzica din Brașov este o opțiune de cazare cu un farmec istoric și o varietate de facilități.

Iată câteva puncte cheie despre acest hotel:

  1. Locație centrală și istorică: Hotelul este situat în centrul orașului Brașov, într-o clădire renovată din secolul XVI, cu un stil neoclasic. Acest lucru oferă o experiență autentică și acces facil la atracțiile istorice ale orașului.
  2. Restaurant cu bucătărie diversificată: Restaurantul proprietății servește mâncăruri mexicane, maghiare și românești, oferind o varietate de opțiuni gastronomice pentru oaspeți.
  3. Camere și suite spațioase: Hotelul oferă camere și suite luminoase, spațioase, cu aer condiționat și TV cu ecran plat. Fiecare cameră are minibar, iar fierbătorul electric este disponibil la cerere. Băile private sunt echipate cu uscător de păr și articole de toaletă gratuite.
  4. WiFi gratuit: Oaspeții beneficiază de acces gratuit la internet WiFi în întreaga proprietate, asigurând conectivitatea în timpul șederii lor.
  5. Recepție deschisă non-stop și depozit de bagaje: Hotelul oferă o recepție deschisă non-stop și un depozit de bagaje gratuit, facilitând sosirea și plecarea la orice oră a zilei.
  6. Bar și grădină: Oportunitatea de a vă relaxa la bar sau în grădina proprietății adaugă la atmosfera plăcută a șederii.
  7. Atracții și facilități în apropiere: Hotelul este în apropiere de principalele atracții, cum ar fi Biserica Neagră și Turnul Alb, iar stația de autobuz, Livada Poștei, se află la 600 de metri.
  8. Acces la zone de interes turistic: Gara este la 4 km, telecabina Tâmpa la 2,5 km, iar renumita stațiune de schi Poiana Brașov la 12,5 km.

Hotelul Bella Muzica pare să ofere o experiență diversificată, îmbinând farmecul istoric cu facilități moderne și o locație centrală potrivită pentru explorarea orașului Brașov.

CAZARETARIFEMIC DEJUN
1 PERSOANA265.00 LEIINCLUS
2 PERSOANE340.00 LEIINCLUS
3 PERSOANE605.00 LEIINCLUS
4 PERSOANE680.00 LEIINCLUS

Tarifele sunt valabile in limita locurilor disponibile si sunt confirmate de catre Hotelul Bella Muzica

Pentru rezervari va stam la dispozitie la telefon 0261717030 sau prin email ofice@astratravel.ro