HOTEL BELVEDERE , BOTOȘANI , JUDEȚUL BOTOȘANI

Hotelul Belvedere din Botoșani, situat într-un conac vechi în orașul istoric, pare să ofere o atmosferă deosebită și facilități moderne pentru oaspeți. Iată un rezumat al caracteristicilor principale:

  1. Localizare convenabilă: Aflat la doar 200 de metri de Parcul Mihai Eminescu, hotelul se bucură de o locație centrală și acces ușor la atracțiile locale.
  2. Conac vechi cu camere moderne: Hotelul este amenajat într-un conac vechi, dar camerele se află într-o aripă nouă, construită recent, care combină stilul modern cu elemente clasice. Camerele sunt dotate cu aer condiționat, TV prin cablu, birou și minibar.
  3. Conectivitate la internet: Oferă acces gratuit la internet prin cablu în camere și dispune de WiFi în zonele comune, cum ar fi recepția, restaurantul și terasa.
  4. Bar și restaurant elegant: Hotelul dispune de un bar și un restaurant cu o sală de mese elegantă. Restaurantul servește mâncăruri românești și internaționale. Oaspeții pot savura preparatele preferate alături de un pahar de vin și de muzică live pe terasa frumos mobilată în zilele cu vreme frumoasă.
  5. Serviciu de spălătorie și recepție non-stop: Proprietatea oferă un serviciu de spălătorie și o recepție cu program non-stop pentru a satisface nevoile oaspeților.
  6. Parcare privată securizată: Oferă gratuit o parcare privată securizată pentru oaspeți.

Cu combinarea istoriei unui conac vechi și confortului modern, Hotelul Belvedere pare să ofere o experiență plăcută pentru oaspeții care vizitează Botoșani. Atmosfera sa elegantă, facilitățile moderne și serviciile oferite indică faptul că aceasta este o opțiune atractivă pentru călătorii în căutare de autenticitate și confort.

CAZARETARIFEMIC DEJUN
1 PERSOANA255.00 LEI
2 PERSOANE340.00 LEI
3 PERSOANE595.00 LEI
4 PERSOANE680.00 LEI

Tarifele sunt valabile in limita locurilor disponibile si sunt confirmate de catre Hotelul Belvedere din Botoșani.

Pentru rezervari va stam la dispozitie la telefon 0261717030 sau prin email ofice@astratravel.ro