HOTEL BERLIN , EFORIE NORD , CONSTANȚA

Hotelul Berlin din Eforie Nord pare a fi o opțiune potrivită pentru cei care doresc să se bucure de o vacanță la malul mării.

Iată câteva detalii despre acest hotel:

  • Locație centrală: Situat în centrul stațiunii de vară Eforie Nord, hotelul este la doar 500 de metri de plajă, ceea ce face ușor accesibilă plaja și marea pentru oaspeții care doresc să se relaxeze la malul mării.
  • Camere cu facilități moderne: Camerele sunt dotate cu aer condiționat, minifrigider, TV prin cablu și baie privată cu duș și articole de toaletă gratuite. Aceste facilități contribuie la confortul oaspeților pe durata șederii.
  • Restaurant cu specific românesc: Hotelul dispune de un restaurant care servește preparate cu specific românesc. Acest lucru oferă ocazia oaspeților de a gusta din bucătăria locală.
  • Wi-Fi gratuit: Accesul la internet Wi-Fi este disponibil gratuit în toate zonele publice ale hotelului, permițând oaspeților să rămână conectați.
  • Acces ușor la transport public: Hotelul este situat la o scurtă distanță de stația de autobuz și la 500 de metri de Gara Eforie Nord, facilitând transportul în zonă și călătoriile spre alte destinații.
  • Aproape de Constanța: Cu o distanță de mai puțin de 17 km până la orașul Constanța, oaspeții pot explora și alte atracții și activități din zonă.

Hotelul Berlin pare a oferi o locație convenabilă în stațiunea Eforie Nord, cu acces ușor la plajă și alte facilități care pot face șederea plăcută pentru călătorii în căutare de relaxare și distracție la malul mării.

CAZARETARIFEMIC DEJUN
1 PERSOANA400.00 LEI
2 PERSOANE400.00 LEI
3 PERSOANE450.00 LEI
4 PERSOANE525.00 LEI
5 PERSOANE585.00 LEI

Tarifele sunt valabile in limita locurilor disponibile si sunt confirmate de catre Hotel Berlin din Eforie Nord

Pentru rezervari va stam la dispozitie la telefon 0261717030 sau prin email ofice@astratravel.ro