HOTEL BERTHELOT , BUCUREȘTI , SECTOR 1

Hotelul Berthelot reprezintă o oază de confort și ospitalitate în inima Bucureștiului, oferind o gamă largă de servicii personalizate și facilități deosebite pentru o experiență memorabilă.

Iată mai multe detalii despre acest hotel:

Locație excelentă:

  • Situat lângă Ateneul Român și în proximitatea unor obiective turistice și comerciale importante din București, precum și de cazinouri și zone de divertisment, Hotelul Berthelot oferă o locație ideală pentru explorarea capitalei României.

Servicii de cazare personalizate:

  • Hotelul oferă servicii de cazare personalizate, având grijă de fiecare detaliu pentru a asigura un grad înalt de confort și ospitalitate pentru oaspeți.

Facilități moderne:

  • Camerele sunt dotate cu aer condiționat, minibar și facilități moderne de comunicații, inclusiv acces gratuit la internet WiFi. Băile sunt echipate cu halate de baie, uscător de păr și articole de toaletă gratuite.

Restaurant de prestigiu:

  • Restaurantul hotelului servește preparate din bucătăria internațională și tradițională, oferind o gamă variată de opțiuni culinare. De asemenea, reprezentațiile live de jazz și canto adaugă o notă de eleganță și distracție atmosferei.

Facilități pentru evenimente și întâlniri de afaceri:

  • Hotelul dispune de săli de conferințe complet echipate și zone pentru întâlniri de afaceri, oferind o gamă de opțiuni pentru organizarea diverselor evenimente.

Accesibil și ușor de ajuns:

  • Situat într-o locație ușor accesibilă, Hotelul Berthelot este un punct de plecare ideal pentru explorarea atracțiilor turistice și culturale ale Bucureștiului.

Hotelul Berthelot oferă o combinație perfectă între confort, eleganță și servicii de calitate, fiind alegerea ideală pentru călătorii în căutare de experiențe autentice în inima Bucureștiului.

CAZARETARIFEMIC DEJUN
1 PERSOANA405.00 LEIINCLUS
2 PERSOANE450.00 LEIINCLUS
3 PERSOANE855.00 LEIINCLUS
4 PERSOANE900.00 LEIINCLUS

Tarifele sunt valabile in limita locurilor disponibile si sunt confirmate de catre Hotelul Eden

Pentru rezervari va stam la dispozitie la telefon 0261717030 sau prin email ofice@astratravel.ro