HOTEL BEST WESTERN BUCOVINA CLUB DE MUNTE , GURA HUMORULUI , SUCEAVA

Hotel Best Western Bucovina Club de Munte este o alegere excelentă pentru cei care doresc să exploreze frumusețile orașului Gura Humorului și împrejurimile sale.

Iată mai multe detalii despre facilitățile și serviciile oferite de acest hotel:

Confort și dotări în cameră:

  • Camere moderne și confortabile: Fiecare cameră este dotată cu facilități precum TV LCD cu canale prin cablu pentru divertismentul oaspeților și o baie privată complet utilată cu articole de toaletă gratuite.
  • Acces gratuit la internet WiFi: Oaspeții au acces la internet WiFi gratuit în întreaga proprietate, ceea ce facilitează comunicarea și planificarea călătoriilor.

Facilități de agrement și relaxare:

  • Zonă de spa: Centrul Escape Spa al hotelului oferă o gamă variată de facilități pentru relaxare, inclusiv saună, hamam și cadă cu hidromasaj, pentru a vă bucura de momente de relaxare după o zi plină de aventuri.
  • Club pentru copii: Pentru cei mici, hotelul pune la dispoziție un club pentru copii, cu loc de joacă interior și diverse facilități recreative.
  • Restaurante și bar: Cele două restaurante ale hotelului oferă o varietate de preparate din bucătăria tradițională românească, specialități internaționale și opțiuni vegetariene. Barul din hol este locul perfect pentru a savura diverse băuturi, inclusiv cocktailuri și cafea.

Parcare privată și supraveghere video:

  • Oaspeții se pot bucura de parcare privată gratuită, asigurată cu supraveghere video nonstop, pentru o mai mare siguranță a mașinilor lor.

Cu facilitățile sale moderne și diverse, Best Western Bucovina Club de Munte oferă o experiență plăcută și relaxantă pentru oaspeții săi, fie că sunt în căutare de aventură sau de momente de odihnă și relaxare.

CAZARETARIFEMIC DEJUN
1 PERSOANA275.00 LEIINCLUS
2 PERSOANE355.00 LEIINCLUS
3 PERSOANE455.00 LEIINCLUS
4 PERSOANE710.00 LEIINCLUS

Tarifele sunt valabile in limita locurilor disponibile si sunt confirmate de catre Best Western Bucovina Club de Munte

Pentru rezervari va stam la dispozitie la telefon 0261717030 sau prin email ofice@astratravel.ro