HOTEL BETA , CLUJ-NAPOCA , CLUJ

Hotelul Beta din Cluj-Napoca este o opțiune atractivă pentru turiști, oferind o gamă variată de facilități și servicii.

Iată un rezumat al avantajelor pe care le oferă acest hotel:

  1. Locație convenabilă: Aflându-se la doar 300 de metri de gara principală și la 10 minute de mers pe jos de centrul orașului, hotelul oferă acces facil la transport și atracții turistice din zonă.
  2. Dotări cameră: Camerele echipate cu baie privată, birou și balcon oferă oaspeților confort și facilități esențiale pentru o ședere plăcută.
  3. Conexiune WiFi gratuită: Prezența conexiunii WiFi gratuite în întreaga locație este un beneficiu semnificativ pentru călători.
  4. Facilități la recepție: Posibilitatea de a împrumuta gratuit un uscător de păr și un fier de călcat adaugă la confortul oaspeților, facilitând călătoria acestora.
  5. Restaurant spațios: Restaurantul deschis în cursul săptămânii, cu o plajă orară extinsă, oferă o selecție bogată de preparate din bucătăria românească și internațională. Terasa de vară și barul completează experiența gastronomică.
  6. Parcare cu supraveghere video: Zona de parcare cu supraveghere video și parcare gratuită reprezintă un avantaj important, asigurând siguranța mașinilor oaspeților.
  7. Apropiere de obiective turistice: Amplasarea aproape de stadionul clubului CFR 1907 poate fi un punct forte pentru cei interesați de evenimente sportive sau de explorarea acestei atracții locale.
  8. Servicii suplimentare: Personalul pregătit să ofere informații turistice și să faciliteze închirierea de autoturisme, precum și serviciile de rezervare pentru bilete de avion și autobuz, adaugă la experiența generală a oaspeților.

Prin aceste facilități și servicii, Hotelul Beta pare să ofere o experiență comodă și accesibilă pentru turiștii care aleg să viziteze Cluj-Napoca.

CAZARETARIFEMIC DEJUN
1 PERSOANA145.00 LEI
2 PERSOANE180.00 LEI
3 PERSOANE325.00 LEI
4 PERSOANE360.00 LEI

Tarifele sunt valabile in limita locurilor disponibile si sunt confirmate de catre Hotelul Beta din Cluj-Napoca.

Pentru rezervari va stam la dispozitie la telefon 0261717030 sau prin email ofice@astratravel.ro