HOTEL BISCUIT , CLUJ-NAPOCA , CLUJ

Hotelul Biscuit din Cluj-Napoca pare a oferi o experiență plăcută pentru oaspeți.

Iată câteva aspecte notabile ale acestui hotel:

  1. Decor tematic: Camerele hotelului sunt decorate într-un stil cu temă turistică, adăugând un element de originalitate și diversitate.
  2. Conexiune Wi-Fi gratuită: Oferă acces gratuit la internet Wi-Fi, permițând oaspeților să rămână conectați în timpul șederii lor.
  3. Locație convenabilă: Hotelul se află în apropierea Grădinii Botanice din Cluj-Napoca și la o distanță relativ mică de centrul orașului, facilitând accesul la atracții și obiective locale.
  4. Dotări în cameră: Camerele sunt echipate cu facilități moderne, cum ar fi aer condiționat, televizor cu ecran plat, minibar și baie privată cu duș și uscător de păr.
  5. Mic dejun personalizat: Oferă mic dejun în fiecare dimineață în sala de mese sau, la cerere, poate fi livrat în camere, asigurându-se că oaspeții încep ziua cu energie.
  6. Recepție cu program non-stop: Recepția hotelului este deschisă non-stop, oferind asistență și servicii la orice oră a zilei sau nopții.
  7. Parcare privată: Oferă facilități de parcare privată pentru oaspeții cu mașină.
  8. Acces la transport public: Stația de autobuz este la o distanță scurtă de hotel, facilitând accesul la alte părți ale orașului.
  9. Restaurante și supermarketuri în apropiere: Oferă comoditatea de a avea restaurante și un supermarket la câteva minute de mers pe jos.
  10. Aeroport în apropiere: Aeroportul Internațional din Cluj-Napoca este la o distanță de 9 km, iar transferurile de la/la aeroport sunt disponibile la un cost suplimentar.

Toate aceste caracteristici fac din Hotelul Biscuit o opțiune atrăgătoare pentru cei care vizitează Cluj-Napoca.

CAZARETARIFEMIC DEJUN
1 PERSOANA325.00 LEIINCLUS
2 PERSOANE425.00 LEIINCLUS
3 PERSOANE470.00 LEIINCLUS
4 PERSOANE850.00 LEIINCLUS

Tarifele sunt valabile in limita locurilor disponibile si sunt confirmate de catre Hotelul Biscuit din Cluj-Napoca

Pentru rezervari va stam la dispozitie la telefon 0261717030 sau prin email ofice@astratravel.ro