HOTEL BOUTIQUE GARDEN RESORT BY BRANCOVEANU , MOIECIU DE JOS , BRASOV

Hotelul boutique Garden Resort by Brancoveanu pare a fi o opțiune interesantă, cu o locație convenabilă între Munții Bucegi și Munții Piatra Craiului, aproape de Castelul Bran. Iată câteva aspecte pe care le-ai putea lua în considerare:

  1. Locație: Având în vedere proximitatea față de Castelul Bran și amplasamentul între Munții Bucegi și Munții Piatra Craiului, locația pare atractivă pentru turiștii care doresc să exploreze această zonă.
  2. Facilități: Ofertele de WiFi gratuit, parcare gratuită și serviciul de închirieri de biciclete sunt beneficii utile pentru o ședere confortabilă. Aceste facilități pot contribui la experiența ta de călătorie.
  3. Camere: Dotările camerelor, inclusiv televizorul cu ecran plat și, în unele cazuri, cada spa, arată că hotelul se preocupă de confortul oaspeților săi.
  4. Restaurant: Posibilitatea de a savura mâncăruri din bucătăria românească tradițională într-un cadru cu vedere la pârâu și munți pare o experiență plăcută.
  5. Activități în zonă: Oferta de închiriere a vehiculelor de teren poate fi un avantaj pentru a explora Moeciu de Jos și zonele din jur, cum ar fi Munții Piatra Craiului și Vârful Bucegi.

Pentru a face o alegere informată, îți recomand să consulți recenzii online ale hotelului de la alți călători și să verifici site-urile de rezervări pentru a vedea dacă există oferte sau discount-uri disponibile în perioada în care intenționezi să te cazezi.

CAZARETARIFEMIC DEJUN
1 PERSOANA320.00 LEI29.00 LEI
2 PERSOANE360.00 LEI58.00 LEI
3 PERSOANE400.00 LEI87.00 LEI
4 PERSOANE500.00 LEI116.00 LEI

Tarifele sunt valabile in limita locurilor disponibile si sunt confirmate de catre Hotel boutique Garden Resort by Brancoveanu

Pentru rezervari va stam la dispozitie la telefon 0261717030 sau prin email ofice@astratravel.ro