HOTEL BREAZA , (BREAZA) , JUDETUL PRAHOVA

Hotelul Breaza din Breaza pare a fi o opțiune plăcută pentru cei care doresc să exploreze zona și să se bucure de o ședere confortabilă. Iată câteva aspecte de reținut despre acest hotel:

  • Locație convenabilă: Hotelul se află într-o locație convenabilă, la o distanță moderată de atracții precum Castelul Știrbey, salina Slănic, Parcul Dimitrie Ghica și Mănăstirea Sinaia. Aceasta face ușor accesibile obiectivele turistice din zonă.
  • Conexiune WiFi gratuită: Hotelul oferă acces gratuit la internet WiFi, permițând oaspeților să rămână conectați și să se informeze despre atracțiile locale.
  • Parcare privată gratuită: Parcarea privată gratuită este un beneficiu pentru cei care călătoresc cu mașina.
  • Camere confortabile: Camerele hotelului oferă facilități precum TV cu ecran plat, baie privată și balcon cu vedere la munte, creând un mediu confortabil pentru oaspeți.
  • Proximitate de castele: Dacă sunteți interesat de obiective culturale, veți aprecia faptul că Castelul Pelișor și Castelul Foișor se află la o distanță rezonabilă de hotel.
  • Atracții în zonă: Zona înconjurătoare oferă o serie de atracții, inclusiv Casa Memorială George Enescu, ceea ce poate fi de interes pentru cei care doresc să exploreze cultura locală.
  • Facilități antialergice: Hotelul dispune de facilități antialergice, ceea ce poate fi important pentru cei cu sensibilități alergice.
  • Aeroport accesibil: Aeroportul Internațional Henri Coandă se află la o distanță de 85 km de hotel, ceea ce face mai ușoară călătoria pentru cei care sosesc cu avionul.

Hotelul Breaza pare a fi o bază convenabilă pentru explorarea frumuseții și atracțiilor din zona Breaza, cu facilități care pot contribui la o ședere plăcută și relaxantă.

CAZARETARIFEMIC DEJUN
1 PERSOANA220.00 LEIINCLUS
2 PERSOANE220.00 LEIINCLUS
3 PERSOANE270.00 LEIINCLUS
4 PERSOANE440.00 LEIINCLUS

Tarifele sunt valabile in limita locurilor disponibile si sunt confirmate de catre Hotel Breaza

Pentru rezervari va stam la dispozitie la telefon 0261717030 sau prin email ofice@astratravel.ro