HOTEL BUCEGI PORȚILE REGATULUI , PÂRÂUL RECE , JUDEȚUL BRAȘOV

Hotelul Bucegi Porțile Regatului pare a fi o alegere excelentă pentru cei care doresc să petreacă timp într-o zonă montană pitorească, cum este Predeal. Iată câteva aspecte de reținut despre acest hotel:

  • Restaurant în stil rustic: Hotelul dispune de un restaurant cu o atmosferă rustică, asemănătoare unei cabane de vânătoare, unde se servesc mâncăruri tradiționale românești. Acesta este un loc potrivit pentru a gusta din bucătăria locală.
  • Teren de tenis: Oaspeții au acces gratuit la un teren de tenis, ceea ce oferă oportunitatea de a se bucura de activități sportive în aer liber.
  • Facilități de recreere: Hotelul are o saună și o sală de jocuri cu biliard, tenis de masă, darts și minifotbal, oferind o varietate de opțiuni pentru divertisment.
  • Terase și fântână: Oaspeții se pot relaxa pe terasa mare în aer liber, care include o fântână, oferind o atmosferă plăcută pentru a lua masa sau a savura o băutură.
  • Camere cu vedere la munte: Camerele hotelului oferă vedere la munte și sunt dotate cu facilități precum TV, baie privată cu articole de toaletă gratuite și uscător de păr. Unele camere au balcon.
  • Acces gratuit la WiFi și parcare privată: Hotelul oferă conexiune WiFi gratuită și parcare privată, ceea ce poate fi comod pentru oaspeți.
  • Activități în aer liber: Hotelul organizează activități sportive în aer liber, inclusiv tenis, fotbal, volei și handbal.
  • Aproape de pârtii de schi: Hotelul se află la doar 4 km de pârtia de schi Clăbucet, ceea ce îl face o opțiune bună pentru iubitorii de sporturi de iarnă.
  • Atracții turistice în apropiere: Sinaia și Castelul Peleș sunt la mai puțin de 25 km de hotel, oferind ocazia de a explora atracții turistice importante din zonă.

Cu toate aceste facilități și activități disponibile, Hotelul Bucegi Porțile Regatului pare a fi un loc potrivit pentru cei care doresc să se bucure de o ședere montană plină de distracție și relaxare.

CAZARETARIFEMIC DEJUN
1 PERSOANA210.00 LEI
2 PERSOANE230.00 LEI
3 PERSOANE440.00 LEI
4 PERSOANE460.00 LEI

Tarifele sunt valabile in limita locurilor disponibile si sunt confirmate de catre Hotel Bucegi Portile Regatului din Paraul Rece

Pentru rezervari va stam la dispozitie la telefon 0261717030 sau prin email ofice@astratravel.ro