HOTEL BUCEGI , SINAIA , PRAHOVA

Hotelul Bucegi este o alegere elegantă pentru cei care vizitează frumoasa stațiune Sinaia. Situat în centrul orașului, la doar câțiva pași de telecabina din Sinaia, acest hotel oferă o gamă largă de facilități și servicii pentru o ședere confortabilă și plăcută.

Iată o prezentare detaliată a caracteristicilor sale:

Facilități și servicii:

  • Restaurant și cramă: Hotelul Bucegi găzduiește un restaurant cu preparate tradiționale și o cramă, unde oaspeții se pot bucura de gustări locale și băuturi alese.
  • WiFi gratuit: Accesul la internet WiFi este disponibil gratuit în întreaga proprietate, permițând oaspeților să rămână conectați și să își planifice activitățile.
  • Camere confortabile: Fiecare cameră este amenajată elegant și este dotată cu televizor, minibar și o baie privată cu duș. Apartamentele includ și o bucătărie, oferind flexibilitate și confort suplimentar.
  • Parcare gratuită: Oaspeții au acces la o parcare gratuită, facilitând sosirea cu mașina personală sau închirierea uneia.

Locație convenabilă:

  • Acces facil: Hotelul poate fi accesat direct de pe Drumul Național DN1, facilitând călătoriile și transferurile.
  • Atracții în apropiere: Castelul Peleș, unul dintre cele mai frumoase castele din România, este situat la doar 2,6 km distanță. De asemenea, pârtiile de schi pentru începători și avansați, Poiana Stânii și Kalinderu, sunt la distanțe convenabile de 5,4 km, respectiv 8,4 km de hotel.

Hotelul Bucegi oferă o experiență de neuitat în inima frumoasei stațiuni Sinaia, fiind alegerea perfectă pentru călătorii de agrement sau afaceri care caută confort, eleganță și accesibilitate în timpul șederii lor.

CAZARETARIFEMIC DEJUN
1 PERSOANA350.00 LEIINCLUS
2 PERSOANE375.00 LEIINCLUS
3 PERSOANE600.00 LEIINCLUS
4 PERSOANE660.00 LEIINCLUS

Tarifele sunt valabile in limita locurilor disponibile si sunt confirmate de catre Hotelul Bucegi.

Pentru rezervari va stam la dispozitie la telefon 0261717030 sau prin email ofice@astratravel.ro