HOTEL BUCHENLAND , GURA HUMORULUI , SUCEAVA

Hotelul Buchenland oferă o experiență confortabilă și plăcută în inima frumoasei Gura Humorului.

Iată mai multe detalii despre facilitățile și serviciile oferite:

Confort și dotări în cameră:

  • Camere spațioase și confortabile: Camerele hotelului sunt echipate cu aer condiționat, televizor cu ecran plat și canale prin cablu, minibar și ibric electric pentru prepararea băuturilor calde.
  • Baie privată: Fiecare cameră are o baie privată, dotată cu duș, articole de toaletă gratuite și un uscător de păr.
  • Opțiuni suplimentare: Anumite camere dispun de un balcon sau oferă o frumoasă vedere la oraș.

Facilități și activități de agrement:

  • Restaurant și bar: Hotelul are un restaurant unde oaspeții se pot bucura de diverse preparate culinare, iar barul este locul ideal pentru a savura băuturi și a socializa.
  • Distracție și relaxare: Hotelul oferă posibilitatea de a juca biliard, tenis de masă și darts, iar cei interesați pot închiria mașini pentru a explora zona înconjurătoare.
  • Terasă și recepție deschisă nonstop: Oaspeții se pot relaxa pe terasa hotelului și pot beneficia de asistență la recepție pe tot parcursul zilei și nopții.

Locație convenabilă:

  • Atracții în apropiere: Hotelul se află la o distanță scurtă de mers pe jos de Parcul de aventuri Escalada și la doar câțiva kilometri de faimoasa Mănăstire Humor.
  • Acces ușor la aeroport: Aeroportul Suceava este situat la aproximativ 51 km distanță, facilitând călătoriile către și dinspre destinație.

Cu facilitățile sale moderne și variate, precum și locația sa convenabilă, Hotelul Buchenland oferă oaspeților o ședere plăcută și relaxantă în Gura Humorului.

CAZARETARIFEMIC DEJUN
1 PERSOANA280.00 LEI25.00 LEI
2 PERSOANE330.00 LEI50.00 LEI
3 PERSOANE490.00 LEI75.00 LEI
4 PERSOANE660.00 LEI100.00 LEI

Tarifele sunt valabile in limita locurilor disponibile si sunt confirmate de catre Hotelul Buchenland din Gura Humorului.

Pentru rezervari va stam la dispozitie la telefon 0261717030 sau prin email ofice@astratravel.ro