HOTEL BUENO , MAMAIA , CONSTANȚA

Hotelul Bueno sună ca o alegere minunată pentru o vacanță relaxantă în Mamaia, fiind situat chiar între Marea Neagră și lacul Siutghiol.

Iată câteva aspecte cheie care fac acest hotel atrăgător:

  1. Locație excelentă: Fiind situat între mare și lac, hotelul oferă acces ușor atât la plajă, cât și la activitățile de agrement pe lac.
  2. Camere confortabile: Camerele moderne și mobilate confortabil, dotate cu aer condiționat, Wi-Fi gratuit, TV cu ecran plat, minibar și seif, oferă toate facilitățile necesare pentru o ședere plăcută.
  3. Restaurant elegant: Restaurantul hotelului servește mâncăruri internaționale într-o ambianță elegantă. Posibilitatea de a lua masa pe terasă în zilele însorite este cu siguranță un avantaj.
  4. Servicii și facilități: Recepția cu program nonstop și parcarea privată gratuită, în funcție de disponibilitate, adaugă un plus de confort și comoditate oaspeților.

Cu toate acestea, ar fi bine să verifici disponibilitatea și să consulți recenziile altor călători pentru a obține o perspectivă mai detaliată despre experiența de cazare la Hotelul Bueno în Mamaia.

CAZARETARIFEMIC DEJUN
1 PERSOANA640.00 LEI
2 PERSOANE640.00 LEI
3 PERSOANE1280.00 LEI
4 PERSOANE1280.00 LEI

Tarifele sunt valabile in limita locurilor disponibile si sunt confirmate de catre Hotelul Bueno din Mamaia

Pentru rezervari va stam la dispozitie la telefon 0261717030 sau prin email ofice@astratravel.ro