HOTEL BULEVARD , PREDEAL , BRAȘOV

Hotelul Bulevard din stațiunea montană Predeal ofera o gamă variată de facilități și servicii pentru a asigura confortul oaspeților.

Iată un rezumat al caracteristicilor principale:

  1. Localizare montană: Situat în stațiunea montană Predeal, la doar 2 km de pârtiile de schi, hotelul oferă o locație convenabilă pentru iubitorii de sporturi de iarnă.
  2. Acces gratuit la internet WiFi: Oferă acces gratuit la internet WiFi, permițând oaspeților să rămână conectați în timpul șederii.
  3. Camere confortabile: Camerele hotelului includ facilități precum minibar, TV cu ecran plat cu canale prin cablu, birou, telefon și baie cu duș cu hidromasaj. Unele camere dispun de balcon și oferă vedere la munte.
  4. Restaurant spațios: Hotelul dispune de un restaurant spațios, precum și de un restaurant la subsol și o terasă de vară. Oferă oportunități variate pentru servirea meselor.
  5. Recepție cu program non-stop: Oferă o recepție cu program non-stop, asigurând asistență oaspeților în orice moment al zilei sau nopții.
  6. Facilități pentru conferințe și evenimente: Hotelul Bulevard pune la dispoziție facilități pentru conferințe și evenimente, fiind potrivit pentru diverse întâlniri sau activități corporative.
  7. Atracții în apropiere: Gara Predeal se află la 500 de metri, iar celebrul Castel Peleș este la 13 km distanță.

Cu facilități variate și o locație într-un cadru montan pitoresc, Hotelul Bulevard Predeal pare să ofere o experiență plăcută pentru oaspeții care vizitează zona Predeal.

CAZARETARIFEMIC DEJUN
1 PERSOANA225.00 LEIINCLUS
2 PERSOANE260.00 LEIINCLUS
3 PERSOANE380.00 LEIINCLUS
4 PERSOANE520.00 LEIINCLUS

Tarifele sunt valabile in limita locurilor disponibile si sunt confirmate de catre Hotelul Bulevard din Predeal

Pentru rezervari va stam la dispozitie la telefon 0261717030 sau prin email ofice@astratravel.ro