HOTEL BULEVARD PRESTIGE , SLATINA , OLT

Hotelul Bulevard Prestige din centrul orașului Slatina oferă o gamă de facilități și avantaje pentru oaspeți. Iată câteva informații cheie despre acest hotel:

  1. Locație centrală: Amplasat în centrul orașului Slatina, hotelul oferă acces facil la numeroase puncte de interes din oraș. Este convenabil pentru călătorii care doresc să exploreze zona centrală și să aibă acces la facilități locale.
  2. Restaurant cu terasă de vară: Hotelul găzduiește un restaurant cu terasă de vară, oferind o atmosferă plăcută pentru a savura preparate din bucătăria internațională.
  3. Acces gratuit la internet Wi-Fi: Oferă oaspeților acces gratuit la internet Wi-Fi în întreaga proprietate, facilitând conexiunea online pentru nevoile lor.
  4. Camere confortabile: Camerele sunt echipate cu aer condiționat, baie privată cu duș și TV, asigurând confortul oaspeților pe durata șederii lor.
  5. Acces la stații de transport: Hotelul se află la 100 de metri de cea mai apropiată stație de taxi și la 200 de metri de stația de autobuz local, facilitând călătoriile locale.
  6. Atracții în apropiere: Oaspeții au posibilitatea să viziteze parcul Aleea Oltului la doar 1,6 km distanță și mănăstirea Clocociov la 2 km distanță. Gara din Slatina este la aproximativ 1,8 km distanță de hotel.

Prin aceste facilități și locație centrală, Hotelul Bulevard Prestige oferă o experiență comodă și accesibilă pentru turiștii care vizitează orașul Slatina.

CAZARETARIFEMIC DEJUN
1 PERSOANA245.00 LEIINCLUS
2 PERSOANE265.00 LEIINCLUS
3 PERSOANE350.00 LEIINCLUS
4 PERSOANE530.00 LEIINCLUS

Tarifele sunt valabile in limita locurilor disponibile si sunt confirmate de catre Hotelul Bulevard Prestige din Slatina.

Pentru rezervari va stam la dispozitie la telefon 0261717030 sau prin email ofice@astratravel.ro