HOTEL BULEVARD , SINAIA , PRAHOVA

Hotelul Bulevard din Sinaia este o alegere excelentă pentru cei care doresc să exploreze frumusețea orașului și să viziteze atracțiile din apropiere. Iată câteva detalii despre acest hotel:

  • Locație: Hotelul este situat în Sinaia, la doar 300 de metri de Castelul Știrbey. De asemenea, este aproape de alte obiective turistice populare, cum ar fi Castelul Pelișor, Castelul Foișor, Cazinoul Sinaia și Casa Memorială George Enescu.
  • Camere: Hotelul oferă unități de cazare confortabile cu acces gratuit la internet WiFi. Camerele sunt echipate cu televizor cu ecran plat, baie privată, frigider și balcon cu vedere la munte. Lenjeria de pat și prosoapele sunt, de asemenea, incluse.
  • Parcare: Hotelul pune la dispoziție parcare privată gratuită pentru oaspeți, ceea ce poate fi convenabil pentru cei care sosesc cu mașina.
  • Recepție: Recepția hotelului este deschisă non-stop, iar personalul se află la dispoziția oaspeților pentru a oferi informații și asistență.
  • Atracții în apropiere: Dacă doriți să explorați și mai multe atracții, puteți vizita Parcul Dimitrie Ghica, Mănăstirea Sinaia și celebrul Castel Peleș, care sunt toate situate în apropiere.

Hotelul Bulevard pare a fi o alegere confortabilă și convenabilă pentru cei care vizitează Sinaia și doresc să descopere frumusețea sa istorică și naturală.

CAZARETARIFEMIC DEJUN
1 PERSOANA250.00 LEIINCLUS
2 PERSOANE250.00 LEIINCLUS
3 PERSOANE500.00 LEIINCLUS
4 PERSOANE500.00 LEIINCLUS

Tarifele sunt valabile in limita locurilor disponibile si sunt confirmate de catre Hotel Bulevard din Sinaia

Pentru rezervari va stam la dispozitie la telefon 0261717030 sau prin email ofice@astratravel.ro