HOTEL BYBLOV ROOMS BOUTIQUE , BUCUREȘTI , SECTOR 3

Hotel Byblov Rooms Boutique oferă o experiență plăcută de cazare într-o zonă rezidențială liniștită, combinând confortul modern cu o atmosferă relaxantă.

Iată o prezentare detaliată a facilităților și a atmosferei acestei proprietăți:

  1. Camere confortabile și bine echipate: Fiecare cameră este dotată cu aer condiționat pentru a asigura o temperatură plăcută în orice moment al anului. Oaspeții se pot bucura și de divertismentul oferit de televizorul prin satelit și de accesul gratuit la internet WiFi în toată proprietatea. Fiecare cameră dispune, de asemenea, de un minibar și o baie privată bine echipată, pentru confortul și comoditatea oaspeților.
  2. Mic dejun bogat: Proprietatea oferă un mic dejun tip bufet, oferind o varietate de opțiuni delicioase pentru a începe ziua în forță. De asemenea, la cerere, se pot aranja prânzuri la pachet, oferind oaspeților flexibilitatea de a savura gustări gustoase în timpul explorării orașului.
  3. Locație convenabilă: Cu restaurante și magazine la doar 30 de metri distanță, oaspeții au acces ușor la facilitățile locale. Stația de autobuz către centrul orașului se află la doar 200 de metri distanță, oferind o modalitate convenabilă de a ajunge în centrul istoric al orașului și de a explora atracțiile sale. De asemenea, proprietatea se află la doar 1,5 km de București Mall și la 30 de minute de mers cu mașina de Aeroportul Internațional Henri Coandă, facilitând călătoriile către și dinspre proprietate.

În concluzie, Byblov Rooms este alegerea ideală pentru cei care caută o cazare confortabilă și convenabilă în București, oferind facilități moderne și un serviciu ospitalier într-o zonă liniștită și accesibilă.

CAZARETARIFEMIC DEJUN
1 PERSOANA250.00 LEI
2 PERSOANE300.00 LEI
3 PERSOANE350.00 LEI
4 PERSOANE400.00 LEI

Tarifele sunt valabile in limita locurilor disponibile si sunt confirmate de catre Hotel Byblov Rooms Boutique.

Pentru rezervari va stam la dispozitie la telefon 0261717030 sau prin email ofice@astratravel.ro