HOTEL CALLA INN , (CONSTANTA) , CONSTANTA

Calla Inn Hotel este situat într-o zonă ideală în districtul Lacul Tabacariei din Constanța. Acest hotel de 2 stele oferă o serie de facilități și este situat în proximitatea mai multor atracții și puncte de interes.

Iată câteva aspecte importante legate de acest hotel:

  • Locație: Hotelul se află la aproximativ 1,8 km de Crema Summer Club și plaja, la 2,5 km de Reyna Beach, la 1,7 km de City Park Mall și la 1,7 km de Plaja Myrtos. Acest lucru face ca hotelul să fie convenabil pentru cei care doresc să se bucure de plajă și să exploreze zona.
  • Servicii: Hotelul oferă servicii de recepție cu program non-stop, servicii de concierge și acces gratuit la internet Wi-Fi. Aceste servicii pot face șederea mai plăcută și mai comodă pentru oaspeți.
  • Non-fumători: Hotelul este o zonă destinată exclusiv nefumătorilor, ceea ce poate fi important pentru oaspeții care preferă un mediu fără fum.
  • Puncte de interes: Hotelul este situat în proximitatea unor puncte de interes precum Pavilionul de Expoziții Constanța, Aqua Magic Mamaia și Gravity Park. Aceste locuri pot oferi oaspeților o varietate de activități de recreere și divertisment.
  • Aeroport: Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu, situat la aproximativ 21 km de Calla Inn Hotel.

În ansamblu, Calla Inn Hotel pare să fie o alegere potrivită pentru cei care vizitează Constanța și doresc un hotel cu servicii de bază și acces la plajă și alte atracții din zonă.

CAZARETARIFEMIC DEJUN
1 PERSOANA220.00 LEI
2 PERSOANE330.00 LEI
3 PERSOANE550.00 LEI
4 PERSOANE660.00 LEI

Tarifele sunt valabile in limita locurilor disponibile si sunt confirmate de catre Hotel Calla Inn din Constanta

Pentru rezervari va stam la dispozitie la telefon 0261717030 sau prin email ofice@astratravel.ro