HOTEL CAPITOL , IAȘI , JUDETUL IAȘI

Hotelul Capitol din Iași este o alegere excelentă pentru cei care doresc să se bucure de confort și relaxare într-o zonă liniștită, dar totuși convenabilă pentru a explora orașul.

Iată câteva detalii despre facilitățile și serviciile oferite de acest hotel:

Confort și facilități în cameră:

  • Baie privată: Toate camerele hotelului sunt dotate cu băi private, asigurând intimitate și confort pentru oaspeți.
  • TV cu ecran plat: Oaspeții se pot relaxa și se pot bucura de programele preferate pe un televizor cu ecran plat, echipat cu canale prin cablu.

Opțiuni culinare:

  • Restaurante: Hotelul dispune de două restaurante care servesc o varietate de mâncăruri românești și internaționale, satisfăcând gusturile diverse ale oaspeților.

Facilități de recreere și agrement:

  • Piscină interioară: Oaspeții pot înota și se pot relaxa în piscina interioară a hotelului, oferind o modalitate plăcută de petrecere a timpului liber.
  • Saună: Pentru cei care doresc să se relaxeze și mai mult, hotelul are și o saună disponibilă pentru a oferi o experiență de relaxare completă.
  • Loc de joacă pentru copii: Pentru cei mici, hotelul pune la dispoziție un loc de joacă special amenajat, unde se pot distra în condiții de siguranță.
  • Centru sportiv: În apropierea hotelului, oaspeții pot găsi un centru sportiv cu terenuri de tenis, volei și fotbal, oferind posibilități variate pentru activități fizice și recreative.

Hotelul Capitol din Iași este o destinație ideală pentru cei care caută confort, distracție și relaxare într-un cadru plăcut și convenabil. Cu facilități precum piscina interioară, restaurantele și facilitățile de agrement, acesta promite o experiență de neuitat pentru toți oaspeții săi.

CAZARETARIFEMIC DEJUN
1 PERSOANA400.00 LEIINCLUS
2 PERSOANE450.00 LEIINCLUS
3 PERSOANE700.00 LEIINCLUS
4 PERSOANE900.00 LEIINCLUS

Tarifele sunt valabile in limita locurilor disponibile si sunt confirmate de catre Hotelul Capitol din Iași.

Pentru rezervari va stam la dispozitie la telefon 0261717030 sau prin email ofice@astratravel.ro