HOTEL CAPRIOARA , COVASNA , JUDETUL COVASNA

Hotelul Caprioara – Relaxare în Inima Covasnei

Hotelul Caprioara vă întâmpină cu facilități moderne și servicii de calitate în centrul județului Covasna. Indiferent că sunteți în căutarea relaxării sau a unei escapade pline de aventură, acest hotel vă oferă tot ce aveți nevoie pentru a vă bucura de ședere:

 1. Camere Confortabile:
  • Camerele cu aer condiționat sunt echipate cu TV cu ecran plat, încălzire pentru sezonul rece și minibar. Fiecare cameră dispune de baie privată, complet utilată, cu uscător de păr și halat de baie pentru confortul dvs.
 2. Piscină Interioară:
  • Bucurați-vă de o experiență relaxantă în piscina interioară a hotelului, locul perfect pentru a vă destinde după o zi plină de activități.
 3. Centru Spa și Tratament:
  • Pentru o răsfățare completă, hotelul oferă un centru spa și de tratament la un cost suplimentar. Profitați de diversele tratamente disponibile pentru a vă revitaliza trupul și mintea.
 4. Restaurant și Bar:
  • Savurați preparatele delicioase oferite de restaurantul hotelului, unde puteți încerca atât bucate tradiționale, cât și opțiuni internaționale. Barul vă așteaptă cu băuturi răcoritoare.
 5. Atracții în Apropiere:
  • Hotelul este situat în apropierea orașului Sfântu Gheorghe și a Lacului Sfânta Ana, oferindu-vă posibilitatea să explorați frumusețea și atracțiile zonei.
 6. Conexiune WiFi Gratuită:
  • Fiți mereu conectați cu cei dragi sau cu lumea online, datorită conexiunii WiFi gratuite disponibile în întreaga proprietate.
 7. Parcare Privată Gratuită:
  • Proprietatea oferă parcare privată gratuită, asigurându-vă că mașina dvs. este în siguranță pe durata șederii.

Hotelul Caprioara vă invită să vă relaxați și să vă bucurați de fiecare moment într-un cadru reconfortant și primitor. Rezervați acum pentru a vă transforma sejurul într-o experiență memorabilă în inima Covasnei!

CAZARETARIFEMIC DEJUN
1 PERSOANA395.00 LEIINCLUS
2 PERSOANE560.00 LEIINCLUS
3 PERSOANE955.00 LEIINCLUS
4 PERSOANE1120.00 LEIINCLUS

Tarifele sunt valabile in limita locurilor disponibile si sunt confirmate de catre Hotelul Caprioara

Pentru rezervari va stam la dispozitie la telefon 0261717030 sau prin email ofice@astratravel.ro