HOTEL CARAS , ORAVITA , JUDETUL CARAS-SEVERIN

Hotelul Caras din Oravița pare a fi o opțiune atractivă pentru călătorii care vizitează zona. Iată un rezumat al facilităților și a informațiilor cheie despre acest hotel:

  1. Locație: Situat în Oravița, hotelul se află la o distanță de aproximativ 41 km de celebrul obiectiv turistic, Cascada Bigăr.
  2. Facilități în cameră: Camerele hotelului sunt echipate cu facilități precum birou, TV cu ecran plat, baie privată și dulap pentru depozitarea hainelor. Lenjeria de pat și prosoapele sunt furnizate pentru confortul oaspeților.
  3. Facilități generale: Hotelul oferă o varietate de facilități, cum ar fi un bar, grădină și un restaurant unde oaspeții pot savura diverse mâncăruri. De asemenea, hotelul oferă WiFi gratuit în întreaga proprietate și serviciu de room service.
  4. Mic dejun: Oaspeții au opțiunea de a alege între micul dejun tip bufet sau continental, asigurându-se astfel că încep ziua cu energie.
  5. Terasă: Hotelul dispune de o terasă, care poate fi un loc plăcut pentru relaxare și socializare, mai ales în zilele frumoase.
  6. Recepție deschisă non-stop: Cu o recepție deschisă non-stop, personalul hotelului este disponibil în orice moment pentru a răspunde la întrebările și nevoile oaspeților.
  7. Atracții locale: Oravița și Oravița Română sunt la distanțe relativ scurte de hotel, ceea ce face ușoară explorarea acestor zone locale.
  8. Aeroport: Aeroportul Timisoara este cel mai apropiat , situat la aproximativ 118 km de hotel.

Hotelul Caras pare să ofere o gamă variată de servicii și facilități pentru oaspeți și poate fi o opțiune excelentă pentru cei care doresc să exploreze zona și să se bucure de confort în timpul șederii lor.

CAZARETARIFEMIC DEJUN
1 PERSOANA170.00 LEIINCLUS
2 PERSOANE210.00 LEIINCLUS
3 PERSOANE380.00 LEIINCLUS
4 PERSOANE420.00 LEIINCLUS
OFERTA CRACIUN 2023
(23.12 – 27.12.2023)
OFERTA REVELION 2024
(30.12 – 02.02.2024)

Tarifele sunt valabile in limita locurilor disponibile si sunt confirmate de catre Hotel Marea Neagra din Sinaia.

Pentru rezervari va stam la dispozitie la telefon 0261717030 sau prin email ofice@astratravel.ro