HOTEL CASA DE PIATRĂ , ȘCHEIA , SUCEAVA

Hotelul Casa de Piatră oferă o experiență relaxantă și confortabilă în apropierea orașului Suceava.

Iată mai multe detalii despre facilitățile și serviciile sale:

Facilități și servicii:

  • Restaurant: Proprietatea dispune de un restaurant care servește preparate europene și mâncăruri românești tradiționale, oferind o varietate de opțiuni culinare pentru oaspeți.
  • Acces gratuit la internet WiFi: Oaspeții au la dispoziție acces gratuit la internet WiFi în întreaga proprietate, facilitând comunicarea și accesul la informații.
  • Servicii de spălătorie și călcătorie: Hotelul oferă servicii de spălătorie și călcătorie pentru a satisface nevoile de curățenie și îngrijire a hainelor oaspeților.

Confort și facilități în cameră:

  • Camere bine echipate: Fiecare cameră este dotată cu aer condiționat pentru a asigura un climat confortabil pe tot parcursul sejurului.
  • TV cu ecran plat și minibar: Camerele sunt utilate cu televizoare cu ecran plat pentru divertisment și minibar pentru răcorirea băuturilor.
  • Baie privată: Camerele dispun de băi private, echipate cu duș, uscător de păr și articole de toaletă gratuite, oferind confort și facilități moderne.

Facilități suplimentare:

  • Cadă cu hidromasaj și saună: Oaspeții au posibilitatea să utilizeze cadă cu hidromasaj și sauna, disponibile la un cost suplimentar, pentru a se relaxa și răsfăța în timpul șederii lor.

Atracții în apropiere:

  • Mănăstirea pictată Voroneț: La 30 de minute de mers cu mașina se află această mănăstire pictată, una dintre cele mai renumite și frumoase mănăstiri din România.
  • Pârtia de schi Humor: Tot la 30 de minute de mers cu mașina se află pârtia de schi Humor, o destinație potrivită pentru iubitorii de schi și sporturi de iarnă.

Concluzie: Hotelul Casa de Piatră oferă o combinație de facilități moderne, servicii prietenoase și o locație convenabilă pentru explorarea atracțiilor din apropiere. Cu o varietate de opțiuni de relaxare și divertisment, acest hotel este potrivit atât pentru călătorii de afaceri, cât și pentru călătorii de agrement în regiunea Suceava.

CAZARETARIFEMIC DEJUN
1 PERSOANA200.00 LEIINCLUS
2 PERSOANE240.00 LEIINCLUS
3 PERSOANE360.00 LEIINCLUS
4 PERSOANE480.00 LEIINCLUS

Tarifele sunt valabile in limita locurilor disponibile si sunt confirmate de catre Hotelul Casa de Piatră din Șcheia.

Pentru rezervari va stam la dispozitie la telefon 0261717030 sau prin email ofice@astratravel.ro