HOTEL CASA WAGNER , SIGHISOARA , MURES

Hotel Casa Wagner din Sighișoara pare a fi o opțiune atrăgătoare pentru cei care doresc să experimenteze atmosfera istorică a orașului vechi.

Iată câteva aspecte de luat în considerare despre acest hotel:

  1. Locație centrală: Situat în Piața Principală din orașul vechi inclus în Patrimoniul Mondial UNESCO, Casa Wagner oferă o locație centrală și convenabilă pentru explorarea zonei istorice.
  2. Atmosferă istorică: Camerele bine echipate și decorate individual, împreună cu restaurantul cu tavan boltit și crama, creează o atmosferă istorică unică.
  3. Redecorare în stil de epocă: Fiecare cameră a fost redecorată pentru a păstra atmosfera de epocă, oferind totuși facilități moderne, cum ar fi telefon și TV cu canale prin satelit.
  4. Restaurant diversificat: Restaurantul oferă o gamă largă de mâncăruri internaționale și tradiționale, iar crama adaugă o atmosferă rustică plăcută.
  5. Evenimente speciale: Cu o curte interioară fermecătoare, Casa Wagner este potrivită pentru diverse evenimente, cum ar fi seminarii, cocktail-uri, banchete sau petreceri de nuntă.
  6. Acces la internet: Centrul de afaceri oferă acces gratuit la internet prin cablu pentru oaspeți.
  7. Parcare publică: Există parcare publică disponibilă la un cost suplimentar la doar 600 de metri de intrarea în cetate.

Casa Wagner pare să ofere o experiență autentică într-un cadru istoric, fiind potrivită atât pentru turiștii interesați de patrimoniul cultural, cât și pentru cei care doresc să se bucure de facilitățile moderne într-un mediu tradițional.

CAZARETARIFEMIC DEJUN
1 PERSOANA250.00 LEIINCLUS
2 PERSOANE280.00 LEIINCLUS
3 PERSOANE390.00 LEIINCLUS
4 PERSOANE560.00 LEIINCLUS

Tarifele sunt valabile in limita locurilor disponibile si sunt confirmate de catre Hotel Casa Wagner din Sighisoara

Pentru rezervari va stam la dispozitie la telefon 0261717030 sau prin email ofice@astratravel.ro