HOTEL C&C KARO RESORT , MĂGURA , BACĂU

Hotelul C&C Karo Resort pare să ofere facilități și servicii de calitate pentru o ședere confortabilă.

Iată câteva puncte cheie despre acest hotel:

  • Locație: Hotelul este înconjurat de verdeață și oferă vederi panoramice spre Bacău, ceea ce poate contribui la o atmosferă plăcută și relaxantă pentru oaspeți.
  • Dotări în cameră: Camerele hotelului sunt echipate cu aer condiționat pentru a asigura confortul oaspeților. De asemenea, oferă vederi panoramice spre Bacău. Televizoarele cu ecran plat și canalele prin cablu, aerul condiționat și minibarul sunt facilități convenabile pentru o ședere plăcută.
  • Baie: Băile în camere au dușuri și uscătoare de păr, asigurând o experiență completă și comodă pentru oaspeți.
  • Facilități de agrement: Hotelul dispune de un restaurant cu bucătărie internațională și o terasă, oferind opțiuni pentru luat masa într-un cadru plăcut. Piscina sezonieră în aer liber adaugă o dimensiune de relaxare și recreere.
  • Parcare și securitate: Hotelul oferă o parcare iluminată, iar faptul că este păzită 24 de ore pe zi poate contribui la asigurarea siguranței mașinilor oaspeților.
  • Accesibilitate: Hotelul are o locație convenabilă în apropierea Gării Bacău și a Aeroportului Bacău, facilitând călătoriile pentru oaspeți. De asemenea, centrul orașului este la doar 10 minute cu mașina.

Aceste informații oferă o imagine detaliată a facilităților și serviciilor oferite de Hotelul Karo, făcându-l o opțiune atractivă pentru cei care vizitează Bacău.

CAZARETARIFEMIC DEJUN
1 PERSOANA325.00 LEIINCLUS
2 PERSOANE375.00 LEIINCLUS
3 PERSOANE700.00 LEIINCLUS
4 PERSOANE750.00 LEIINCLUS

Tarifele sunt valabile in limita locurilor disponibile si sunt confirmate de catre C&C Karo Resort.

Pentru rezervari va stam la dispozitie la telefon 0261717030 sau prin email ofice@astratravel.ro