HOTEL CELLY , PITEȘTI , ARGEȘ

Hotelul Celly din Pitești oferă o serie de facilități pentru a asigura o ședere confortabilă. Iată câteva aspecte notabile despre acest hotel:

  1. Localizare convenabilă: Hotelul se află la marginea orașului Pitești, la aproximativ 2,4 km de centrul orașului, facilitând accesul la atracții și servicii locale.
  2. Camere izolate fonic: Confortul oaspeților este îmbunătățit prin camerele izolate fonic, asigurând un mediu liniștit și relaxant.
  3. Restaurant și bar: Hotelul dispune de un restaurant și un bar, oferind opțiuni pentru luat masa și relaxare în cadrul proprietății.
  4. WiFi gratuit: Accesul gratuit la internet WiFi este disponibil în întreaga proprietate, permitând oaspeților să rămână conectați.
  5. Camere moderne: Camerele moderne ale hotelului includ facilități precum aer condiționat, TV prin cablu, minibar și papuci, adăugând confort și comoditate.
  6. Relaxare în saună și pe terasă: Oaspeții pot beneficia de facilitățile de relaxare, cum ar fi sauna și terasa în aer liber.
  7. Recepție nonstop: Recepția cu program nonstop oferă asistență și servicii pentru oaspeți în orice moment al zilei sau nopții.
  8. Parcare gratuită: Hotelul pune la dispoziție parcare gratuită, ceea ce poate fi convenabil pentru cei care sosesc cu mașina.
  9. Atracții în apropiere: Hotelul se află la 90 de minute de București și la aproximativ 20 de minute de mers cu mașina de Castelul Poenari.

Aceste informații oferă o imagine generală asupra facilităților și serviciilor oferite de Hotelul Celly din Pitești. Pentru informații actualizate și detalii specifice, se recomandă contactarea directă a hotelului.

CAZARETARIFEMIC DEJUN
1 PERSOANA260.00 LEIINCLUS
2 PERSOANE335.00 LEIINCLUS
3 PERSOANE375.00 LEIINCLUS
4 PERSOANE670.00 LEIINCLUS

Tarifele sunt valabile in limita locurilor disponibile si sunt confirmate de catre Hotelul Celly din Pitești.

Pentru rezervari va stam la dispozitie la telefon 0261717030 sau prin email ofice@astratravel.ro