HOTEL CENTRAL , PLOIEȘTI , PRAHOVA

Hotelul Central din Ploiești se remarcă prin poziția sa centrală și prin atmosfera sa distinsă, adăpostit într-o clădire cu arhitectură neoclasică. Iată mai multe detalii despre facilitățile și serviciile sale:

  1. Localizare centrală: Amplasat în inima orașului Ploiești, Hotelul Central oferă acces facil către centrele comerciale și muzeele din zonă, fiind astfel o bază convenabilă pentru explorarea orașului.
  2. Camere confortabile: Toate camerele sunt dotate cu facilități moderne, incluzând acces gratuit la internet WiFi, TV prin cablu, seif, minibar și baie privată complet utilată, furnizând totodată halate de baie și papuci pentru confortul oaspeților.
  3. Opțiuni gastronomice: Restaurantul hotelului servește o varietate de preparate locale și internaționale, iar la barul elegant, oaspeții pot savura o selecție largă de băuturi. În timpul sezonului de vară, terasa este deschisă, oferind o atmosferă relaxantă și plăcută.
  4. Facilități pentru evenimente: Hotelul Central dispune de un centru de conferințe modern, compus din 5 săli cu capacități variate, potrivite pentru diverse tipuri de evenimente, de la întâlniri de afaceri la conferințe și alte festivități.
  5. Parcare și servicii de transfer: Proprietatea oferă parcare gratuită pentru oaspeți, iar pentru cei care sosesc sau pleacă cu avionul, serviciile de transfer de la/la Aeroportul Internațional București Henri Coandă sunt disponibile la cerere, cu un cost suplimentar.

Cu facilități moderne și servicii de calitate, Hotelul Central din Ploiești pare să ofere o experiență plăcută și confortabilă, fie că este vorba despre o călătorie de afaceri sau de agrement.

CAZARETARIFEMIC DEJUN
1 PERSOANA425.00 LEIINCLUS
2 PERSOANE485.00 LEIINCLUS
3 PERSOANE610.00 LEIINCLUS
4 PERSOANE740.00 LEIINCLUS

Tarifele sunt valabile in limita locurilor disponibile si sunt confirmate de catre Hotelul Capital Plaza din București.

Pentru rezervari va stam la dispozitie la telefon 0261717030 sau prin email ofice@astratravel.ro