HOTEL CERAMICA , IAȘI , JUDEȚUL IAȘI

Hotelul Ceramica din Iași pare a fi o opțiune de cazare confortabilă, cu facilități convenabile pentru turiști. Iată câteva detalii despre acest hotel:

  • Locație Excelentă: Situat la doar 300 de metri de centrul comercial Iulius Mall, iar la 20 de minute de mers pe jos de centrul comercial Palas Mall și de Palatul Culturii din Iași, hotelul are o locație centrală, ceea ce poate face accesul la atracțiile locale convenabil pentru oaspeți.
  • Camere Spațioase cu Aer Condiționat: Camerele sunt spațioase și dotate cu aer condiționat, asigurând confortul turiștilor. Ele oferă WiFi gratuit, TV și băi private. Unele camere au chiar și o zonă de relaxare, permițând oaspeților să se destindă.
  • Parcare Gratuită: Hotelul oferă parcare privată gratuită, ceea ce poate fi un avantaj considerabil pentru cei care călătoresc cu mașina.
  • Restaurant și Bar: Oaspeții pot savura mesele în sala de mic dejun a hotelului și pot lua o băutură la barul situat la parterul acestuia.
  • Proximitatea la Centre Comerciale: Faptul că hotelul este situat la scurtă distanță de centre comerciale precum Iulius Mall și Palas Mall poate face shopping-ul și accesul la diverse opțiuni de divertisment foarte ușor pentru turiști.

Aceste facilități pot face Hotelul Ceramica o alegere potrivită pentru cei care vizitează Iași pentru turism sau pentru călătorii de afaceri.

CAZARETARIFEMIC DEJUN
1 PERSOANA205.00 LEI
2 PERSOANE235.00 LEI
3 PERSOANE440.00 LEI
4 PERSOANE470.00 LEI

Tarifele sunt valabile in limita locurilor disponibile si sunt confirmate de catre Hotel Ceramica din Iași.

Pentru rezervari va stam la dispozitie la telefon 0261717030 sau prin email ofice@astratravel.ro