HOTEL CERBUL , BORȘA , MARAMUREȘ

Experimentează Confortul și Tradiția la Hotelul Cerbul din Borșa

Situat într-un cadru pitoresc la doar 50 de metri de pârtiile de schi din Borșa, Hotelul Cerbul îți oferă o experiență autentică, combinând confortul modern cu deliciile tradiționale. Iată ce te așteaptă la acest hotel:

Caracteristici și Facilități:

 1. Camere Confortabile și Panorama Uimitoare:
  • Fiecare cameră de la Hotelul Cerbul oferă o priveliște panoramică asupra frumuseții naturii înconjurătoare. Balconul privat este locul perfect pentru a te bucura de aerul proaspăt și peisajele montane. Camerele sunt izolate fonic pentru a asigura liniștea și odihna.
 2. Restaurant Tradițional à la Carte:
  • Bucură-te de delicatese tradiționale pregătite cu ingrediente proaspete locale la restaurantul à la carte al hotelului. Meniul diversificat și autentic te va încânta cu arome locale și preparate gătite cu pasiune.
 3. Terasa cu Facilități de Grătar:
  • Oaspeții pot lua masa în aer liber pe terasa hotelului, echipată cu facilități de grătar. Este locul perfect pentru a petrece momente relaxante în mijlocul naturii.
 4. Barul Hotelului:
  • Barul hotelului te așteaptă cu o gamă variată de băuturi calde și răcoritoare. Este locul potrivit pentru a savura o băutură după o zi plină de activități în aer liber.
 5. WiFi Gratuit și TV cu Ecran Plat:
  • Camerele sunt dotate cu WiFi gratuit, iar televizorul cu ecran plat și canale multilingve prin cablu asigură divertismentul tău.
 6. Serviciu de Transfer și Acces Ușor la Atracții Locale:
  • Hotelul oferă un serviciu de transfer la atracțiile din apropiere, asigurându-se că oaspeții se bucură de toate minunățiile regiunii. Gara Vișeu este la 30 km distanță.

Descoperă farmecul autentic al Munților Maramureșului și bucură-te de o ședere relaxantă la Hotelul Cerbul din Borșa!

CAZARETARIFEMIC DEJUN
1 PERSOANA195.00 LEIINCLUS
2 PERSOANE195.00 LEIINCLUS
3 PERSOANE390.00 LEIINCLUS
4 PERSOANE390.00 LEIINCLUS

Tarifele sunt valabile in limita locurilor disponibile si sunt confirmate de catre Hotel Cerbul

Pentru rezervari va stam la dispozitie la telefon 0261717030 sau prin email ofice@astratravel.ro