HOTEL CERNA , BAILE HERCULANE , CARAS-SEVERIN


Hotelul Cerna este situat în centrul orașului Băile Herculane și oferă cazare, servicii de masaj, o piscină în aer liber și multe alte facilități. Iată mai multe detalii despre Hotelul Cerna:

  • Cazare: Hotelul Cerna dispune de camere și apartamente, toate dotate cu baie privată, care poate avea cadă sau duș. Camerele sunt echipate cu mobilier, televizor cu cablu și telefon.
  • Facilități și servicii: Hotelul oferă o serie de facilități, printre care se numără un restaurant, un centru de conferințe, salon de masaj, piscină în aer liber, bar de zi, sală de fitness, centru de cură, lift, parcare și facilități pentru persoanele cu handicap.
  • Factori de tratament: Hotelul Cerna este renumit pentru factorii naturali de tratament pe care îi oferă, inclusiv izvoarele cu apă termală și sulfuroasă. De asemenea, dispune de o bază modernă de tratament.
  • Istorie: Hotelul Cerna a fost fondat în anul 1936 și este situat în centrul vechi al stațiunii Băile Herculane.
  • Alte facilități: Pe lângă cele menționate mai sus, hotelul oferă o gamă variată de facilități, precum acces la internet, seif la recepție și opțiuni de masaj. De asemenea, oferă tratamente de electroterapie, magnetodiaflux, laser terapeutic, aerosol, hidrokinetoterapie și kinetoterapie pentru refacerea sănătății.
  • Număr de camere: Hotelul Cerna are 40 de camere duble și 4 apartamente, oferind astfel opțiuni de cazare variate pentru oaspeți.

Hotelul Cerna pare a fi o alegere potrivită pentru cei care doresc să se bucure de tratamente balneare și să se relaxeze în frumosul oraș Băile Herculane.

CAZARETARIFEMASATRATAMENT
1 PERSOANA180.00 LEIPENSIUNE COMPLETA5 PROCEDURI / ZI
2 PERSOANE360.00 LEIPENSIUNE COMPLETA5 PROCEDURI / ZI
3 PERSOANE540.00 LEIPENSIUNE COMPLETA5 PROCEDURI / ZI
4 PERSOANE720.00 LEIPENSIUNE COMPLETA5 PROCEDURI / ZI

Tarifele sunt valabile in limita locurilor disponibile si sunt confirmate de catre Hotel Dacia din Baile Herculane.

Pentru rezervari va stam la dispozitie la telefon 0261717030 sau prin email ofice@astratravel.ro