HOTEL CHEIA , (CHEIA) , JUDETUL PRAHOVA

Hotelul Cheia este o locație minunată pentru oamenii care doresc să se bucure de frumusețea naturală a stațiunii Cheia. Iată câteva aspecte cheie despre acest hotel:

  • Amplasare în natură: Hotelul este înconjurat de pădurile din stațiunea Cheia, oferind o atmosferă naturală și liniștită, perfectă pentru relaxare și explorarea mediului înconjurător.
  • Camere confortabile: Camerele sunt amenajate într-un stil montan și oferă facilități precum balcon, TV prin cablu, telefon și baie privată cu duș și articole de toaletă gratuite. De asemenea, există posibilitatea de a solicita un minibar la un cost suplimentar.
  • Facilități de relaxare: Hotelul dispune de un bar și o terasă în aer liber, unde oaspeții se pot relaxa și bucura de atmosfera liniștită. De asemenea, sunt disponibile facilități pentru grătar.
  • Restaurantul: Restaurantul are un șemineu mare și o sală de mese spațioasă, fiind un loc potrivit pentru organizarea diferitelor evenimente. Oferă preparate delicioase pentru oaspeți.
  • Excursii cu ghid: Gazda poate organiza excursii cu ghid pentru oaspeți, ceea ce oferă oportunitatea de a explora frumusețea naturală din împrejurimi.
  • Conectare bună: Hotelul oferă Wi-Fi gratuit în zonele publice, astfel încât oaspeții pot rămâne conectați cu lumea exterioară.
  • Acces ușor: Stația de autobuz și mai multe magazine se află la câțiva pași de hotel, făcându-l ușor accesibil și convenabil pentru oaspeți.

Acest hotel pare a fi o alegere minunată pentru cei care caută o experiență naturală în stațiunea Cheia, oferind facilități confortabile și facilități pentru relaxare.

CAZARETARIFEMIC DEJUN
1 PERSOANA295.00 LEIINCLUS
2 PERSOANE325.00 LEIINCLUS
3 PERSOANE620.00 LEIINCLUS
4 PERSOANE650.00 LEIINCLUS

Tarifele sunt valabile in limita locurilor disponibile si sunt confirmate de catre Hotel Cheia

Pentru rezervari va stam la dispozitie la telefon 0261717030 sau prin email ofice@astratravel.ro