HOTEL CIRIC , CIRIC , JUDETUL IAȘI

Hotelul Ciric pare să ofere o varietate de facilități și servicii care să răspundă atât nevoilor oaspeților în călătorii de afaceri, cât și celor care călătoresc în scopuri de agrement. Iată o prezentare detaliată a facilităților și serviciilor oferite de hotel:

  1. Locație pitorească: Amplasat la malul lacului Ciric, hotelul oferă o atmosferă liniștită și plăcută, perfectă pentru relaxare și pentru aprofundarea experienței de călătorie.
  2. Camere confortabile: Camerele hotelului sunt dotate cu aer condiționat pentru a asigura confortul maxim al oaspeților, precum și cu WiFi gratuit și TV prin cablu pentru a satisface nevoile de conectivitate și divertisment.
  3. Parcare gratuită: Oaspeții au la dispoziție parcare gratuită, un avantaj important pentru cei care călătoresc cu mașina.
  4. Activități de agrement: Oferind plimbări romantice cu barca și posibilitatea de a vizita zona înconjurătoare, hotelul încurajează experiențe de agrement memorabile pentru oaspeți.
  5. Facilități pentru evenimente: Hotelul dispune de trei săli de conferințe complet echipate, situate într-o zonă liniștită, cu o capacitate totală de până la 400 de locuri. Acestea oferă facilități precum flipchart, acces la internet și fax, fiind potrivite pentru organizarea diverselor evenimente corporate sau cursuri de formare.
  6. Servicii profesioniste: Personalul hotelului este descris ca fiind profesionist și amabil, oferind asistență și servicii de room service non-stop pentru a asigura o experiență plăcută și fără griji pentru oaspeți.

În ansamblu, Hotelul Ciric pare să fie o opțiune atractivă pentru oaspeții care caută o destinație de cazare confortabilă și convenabilă în apropiere de Iași, fie pentru călătorii de afaceri, fie pentru escapade de agrement.

CAZARETARIFEMIC DEJUN
1 PERSOANA235.00 LEIINCLUS
2 PERSOANE285.00 LEIINCLUS
3 PERSOANE340.00 LEIINCLUS
4 PERSOANE570.00 LEIINCLUS

Tarifele sunt valabile in limita locurilor disponibile si sunt confirmate de catre Hotelul Ciric

Pentru rezervari va stam la dispozitie la telefon 0261717030 sau prin email ofice@astratravel.ro