HOTEL CLAS , MAMAIA NORD , CONSTANȚA

Hotelul Clas Mamaia Nord este o alegere excelentă pentru cei care doresc să se bucure de o vacanță relaxantă la malul mării în Mamaia Nord – Năvodari. Iată mai multe detalii despre acest hotel:

  1. Locație convenabilă: Situat la doar 3 minute de mers pe jos de frumoasa Plajă Mamaia, Hotelul Clas Mamaia Nord oferă acces rapid la nisipul fin și apele cristaline ale Mării Negre. De asemenea, este la distanță scurtă de mers cu mașina de alte atracții populare, cum ar fi Marina Regia și Phoenicia Beach.
  2. Facilități moderne: Acest hotel de 3 stele pune la dispoziția oaspeților săi o gamă de facilități care să asigure o ședere confortabilă și plăcută. Printre acestea se numără o grădină frumoasă, un lounge comun, o terasă și parcare privată gratuită. Oaspeții se pot bucura și de acces gratuit la WiFi în întreaga proprietate.
  3. Camere confortabile: Camerele hotelului sunt dotate cu aer condiționat pentru a vă asigura confortul în zilele calde de vară. Fiecare cameră are o baie privată, iar unele camere beneficiază de un balcon cu vedere la oraș. Facilitățile includ un birou, un televizor cu ecran plat și lenjerie de pat și prosoape.
  4. Asistență la recepție: Personalul receptiv, vorbitor de engleză britanică și română, este întotdeauna disponibil pentru a oferi asistență și sfaturi despre locurile de vizitat din zonă sau despre orice alte nevoi ale oaspeților.
  5. Atracții în apropiere: În plus față de plajă și de alte atracții de pe litoral, cum ar fi Oha Beach și Lacul Siutghiol, hotelul se află la distanță convenabilă de mers cu mașina de Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu.

În concluzie, Hotelul Clas Mamaia Nord este o alegere excelentă pentru vacanțe la malul mării, oferind o combinație de confort, facilități moderne și o locație convenabilă pentru a vă bucura de frumusețea litoralului românesc.

CAZARETARIFEMIC DEJUN
1 PERSOANA660.00 LEI50.00 LEI
2 PERSOANE660.00 LEI100.00 LEI
3 PERSOANE1320.00 LEI150.00 LEI
4 PERSOANE1320.00 LEI200.00 LEI

Tarifele sunt valabile in limita locurilor disponibile si sunt confirmate de catre Hotelul Clas din Mamaia Nord.

Pentru rezervari va stam la dispozitie la telefon 0261717030 sau prin email ofice@astratravel.ro