HOTEL CLASS , BREZOI , VÂLCEA

Hotelul Class pare să ofere o experiență plină de facilități și activități pentru oaspeții săi.

Iată o prezentare mai detaliată a acestuia:

  1. Locație pitorească: Situat între Cozia și Munții Căpățânii, pe malul râului Olt, hotelul se află într-o zonă cu peisaje frumoase și oferă oportunități pentru explorarea naturii și a atracțiilor locale.
  2. Facilități de agrement: Hotelul oferă o varietate de facilități de agrement, inclusiv plajă și piscină în timpul verii. Oaspeții pot înota, se pot bucura de soare și se pot relaxa în timp ce se bucură de frumusețea naturală din jur.
  3. Activități suplimentare: În plus față de plajă și piscină, oaspeții pot practica pescuitul, tenisul, fotbalul și pot beneficia de antrenamente în centrul de fitness și de relaxare în saună, toate acestea disponibile la un cost suplimentar. Aceste activități oferă posibilități pentru petrecerea timpului liber și pentru activități recreative variate.
  4. Camere confortabile: Camerele hotelului oferă o vedere frumoasă la Valea Oltului și sunt dotate cu facilități moderne, cum ar fi TV prin cablu și mini-frigider. Baile private sunt echipate cu articole de toaletă gratuite, uscător de păr și papuci, asigurând confortul și comoditatea oaspeților.
  5. Locuri de vizitat în apropiere: Hotelul este înconjurat de atracții naturale și culturale, precum Cascada Lotrișor și Mănăstirea Cozia, oferind oportunități pentru explorare și descoperire a zonelor din apropiere.
  6. Conexiune WiFi gratuită: Pentru a rămâne conectați, hotelul oferă conexiune WiFi gratuită în toate zonele sale, permițând oaspeților să acceseze internetul cu ușurință și să rămână în legătură cu cei dragi sau să-și planifice activitățile.
  7. Parcare privată gratuită: Oferă oaspeților acces la parcare privată gratuită, asigurându-se că călătoria lor este convenabilă și fără griji.

Hotelul Class pare să fie o destinație ideală pentru cei care doresc să se bucure de o vacanță relaxantă și plină de activități în mijlocul naturii și a frumuseții munților și a râului Olt.

CAZARETARIFEMIC DEJUN
1 PERSOANA480.00 LEIINCLUS
2 PERSOANE480.00 LEIINCLUS
3 PERSOANE540.00 LEIINCLUS
4 PERSOANE725.00 LEIINCLUS

Tarifele sunt valabile in limita locurilor disponibile si sunt confirmate de catre Hotelul Class din Brezoi

Pentru rezervari va stam la dispozitie la telefon 0261717030 sau prin email ofice@astratravel.ro