HOTEL CLASS , CONSTANȚA , JUDETUL CONSTANȚA

Hotelul Class este o destinație ideală pentru cei care doresc să se bucure de frumusețea Mării Negre și să exploreze orașul Constanța.

Iată mai multe detalii despre facilitățile și atracțiile oferite de acest hotel:

  1. Locație excelentă: Situat la doar 100 de metri distanță de malul Mării Negre și la doar 50 de metri de Primăria Constanța, Hotelul Class oferă o bază perfectă pentru a explora atracțiile locale și pentru a se bucura de plajă.
  2. Restaurant cu preparate internaționale: Hotelul dispune de un restaurant care servește preparate culinare din bucătăria internațională, oferind o varietate de opțiuni culinare pentru oaspeți.
  3. Design atrăgător: Decorat cu bucăți de sticlă topită, becuri colorate și diferite sculpturi, hotelul oferă o atmosferă unică și plăcută oaspeților săi.
  4. Facilități confortabile: Camerele hotelului sunt dotate cu minibar și aer condiționat, iar băile private sunt prevăzute cu dușuri. De asemenea, hotelul dispune de o rampă pentru a fi accesibilă și pentru persoanele cu dizabilități locomotorii.
  5. Acces la internet Wi-Fi gratuit și parcare privată: Oaspeții beneficiază de internet Wi-Fi gratuit în întreaga proprietate, precum și de parcare privată gratuită, asigurându-le o ședere confortabilă și convenabilă.
  6. Atracții în apropiere: Hotelul se află în apropierea Parcului unde se găsesc ruinele Cetății Tomis, oferind oportunități excelente pentru explorarea istoriei și culturii locale.

În concluzie, Hotelul Class este o alegere excelentă pentru călătorii care doresc să se relaxeze la malul mării și să exploreze frumusețile orașului Constanța. Cu facilități confortabile și o locație centrală convenabilă, acest hotel oferă o experiență plăcută și memorabilă pentru oaspeții săi.

CAZARETARIFEMIC DEJUN
1 PERSOANA455.00 LEIINCLUS
2 PERSOANE555.00 LEIINCLUS
3 PERSOANE660.00 LEIINCLUS
4 PERSOANE1110.00 LEIINCLUS

Tarifele sunt valabile in limita locurilor disponibile si sunt confirmate de catre Hotelul Class din Constanța

Pentru rezervari va stam la dispozitie la telefon 0261717030 sau prin email ofice@astratravel.ro