HOTEL CLERMONT , COVASNA , JUDETUL COVASNA

Hotelul Clermont – Oază de Relaxare în Covasna

Hotelul Clermont, situat într-o zonă liniștită din Covasna, vă așteaptă cu facilități de lux și servicii de calitate pentru o experiență de neuitat. Iată ce vă oferă această oază de relaxare:

 1. Camere Elegante cu Balcon:
  • Fiecare cameră elegantă este dotată cu aer condiționat și balcon, oferind o atmosferă plăcută. TV-ul cu ecran plat și canalele prin satelit vă asigură divertisment, în timp ce WiFi-ul gratuit vă ține conectați.
 2. Piscină Interioară Modernă:
  • Bucurați-vă de o experiență relaxantă în piscina interioară modernă a hotelului, perfectă pentru a vă răsfăța în orice moment al zilei.
 3. Centru Spa și Fitness:
  • Spațiul spa vă așteaptă cu cadă cu hidromasaj, saună finlandeză și saună umedă. Pentru cei interesați de fitness, centrul mare de fitness este echipat complet.
 4. Activități de Divertisment:
  • Hotelul oferă o gamă variată de activități, inclusiv teren de tenis, pistă de bowling, perete de cățărare și traseu de tiroliană. Biliardul și tenisul de masă sunt la dispoziție pentru pasionații de jocuri.
 5. Bucătărie Internațională:
  • Restaurantul hotelului vă așteaptă cu delicii din bucătăria internațională. Savurați mesele pe terasă în zilele însorite. Serviciul de room service este disponibil la cerere.
 6. Servicii Suplimentare:
  • Hotelul oferă facilități suplimentare, precum tratamente corporale și de înfrumusețare, loc de joacă pentru copii în grădină, excursii în regiune și serviciu de transfer la un cost suplimentar.
 7. Parcare Securizată:
  • Parcarea privată gratuită cu sistem de supraveghere video vă oferă liniștea că mașina dvs. este în siguranță.

Hotelul Clermont vă invită să vă bucurați de fiecare moment al șederii dvs., oferind un echilibru perfect între relaxare, distracție și confort. Rezervați acum pentru o experiență memorabilă în Covasna!

CAZARETARIFEMIC DEJUNSPA
1 PERSOANA545.00 LEIINCLUSINCLUS
2 PERSOANE595.00 LEIINCLUSINCLUS
3 PERSOANE1140.00 LEIINCLUSINCLUS
4 PERSOANE1190.00 LEIINCLUSINCLUS

Tarifele sunt valabile in limita locurilor disponibile si sunt confirmate de catre Hotelul Clermont

Pentru rezervari va stam la dispozitie la telefon 0261717030 sau prin email ofice@astratravel.ro