HOTEL CLIPA , DROBETA-TURNU SEVERIN , MEHEDINTI

Hotelul Clipa este situat lângă centrul comercial și de afaceri Turnu Severin, într-un cadru liniștit, oferind o opțiune convenabilă atât pentru călătorii de afaceri, cât și pentru turiști. Iată mai multe detalii despre acest hotel:

  • Camere moderne și complet echipate: Hotelul oferă camere mobilate modern și complet echipate, cu paturi confortabile pentru odihnă relaxantă. Oaspeții pot beneficia de confortul oferit de camerele hotelului.
  • Restaurant cu mâncăruri britanice și spaniole: Hotelul are un restaurant unde oaspeții pot savura mâncăruri britanice și spaniole. De asemenea, micul dejun este inclus în cazare și este oferit gratuit, permițându-vă să începeți ziua cu energie.
  • Explorarea orașului și a împrejurimilor: Oaspeții au posibilitatea să exploreze orașul de pe malul Dunării, care se află la granița cu Serbia. De asemenea, Orșova și Cheile Dunării se află la o distanță de 30 km, oferind oportunități de explorare a frumuseților naturale și culturale din această zonă.

Hotelul Clipa pare a oferi o locație liniștită și confortabilă pentru oaspeți, cu acces la facilități de afaceri și opțiuni de explorare a atracțiilor din apropiere.

CAZARETARIFEMIC DEJUN
1 PERSOANA230.00 LEIINCLUS
2 PERSOANE290.00 LEIINCLUS
3 PERSOANE370.00 LEIINCLUS
4 PERSOANE580.00 LEIINCLUS

Tarifele sunt valabile in limita locurilor disponibile si sunt confirmate de catre Hotel Clipa din Drobeta Turnu Severin.

Pentru rezervari va stam la dispozitie la telefon 0261717030 sau prin email ofice@astratravel.ro