HOTEL CODRIȘOR , BISTRIȚA , BISTRIȚA-NĂSAUD

Descoperă Confortul și Eleganța la Hotel Codrișor din Bistrița

Hotelul Codrișor, o unitate de 3 stele din Bistrița, te invită să experimentezi o combinație de confort și eleganță. Iată aspectele principale ale ceea ce oferă acest hotel:

Cazare Modernă:

  • Hotelul Codrișor dispune de camere bine dotate, cu facilități atent alese. Fiecare cameră este echipată cu un birou, televizor cu ecran plat și aer condiționat. Anumite camere oferă avantaje suplimentare, precum o terasă cu vedere la oraș sau un balcon.

Băi Private:

  • Bucură-te de confortul băilor private din fiecare cameră. Băile sunt dotate cu duș, produse de igienă gratuite și toate elementele esențiale pentru o ședere plăcută. Se oferă prosoape proaspete și lenjerie de pat.

Gastronomie Excelentă:

  • Începe-ți ziua cu un mic dejun delicios la Hotelul Codrișor. Opțiunile zilnice de mic dejun includ un bufet cu o varietate de alegeri, selecții continentale și opțiuni vegetariene. Restaurantul hotelului servește bucătărie internațională și europeană, acoperind diverse gusturi. Opțiuni vegetariene, fără lactate și vegane sunt disponibile la cerere.

Centru de Fitness și Zone de Relaxare:

  • Menține-te activ și în formă în timpul șederii tale folosind centrul de fitness al hotelului. Indiferent dacă preferi o ședință de antrenament sau relaxare, Hotelul Codrișor îți pune la dispoziție facilitățile necesare. Grădina, salonul comun și terasa oferă spații primitoare pentru relaxare.

Recepție Multilingvă:

  • Personalul de la recepție vorbește fluent mai multe limbi, inclusiv engleză, spaniolă, franceză și italiană. Nu ezita să comunici și să ceri asistență în limba cu care te simți cel mai confortabil.

Locație Convenabilă:

  • Amplasat în Bistrița, Hotelul Codrișor oferă acces ușor la atracțiile orașului. În plus, Aeroportul Internațional Cluj Avram Iancu este cel mai apropiat aeroport, situat la 101 km distanță.

Fie că călătorești în interes de afaceri sau pentru agrement, Hotelul Codrișor oferă o atmosferă primitoare și servicii de înaltă calitate pentru o ședere memorabilă în Bistrița.

CAZARETARIFEMIC DEJUN
1 PERSOANA345.00 LEIINCLUS
2 PERSOANE405.00 LEIINCLUS
3 PERSOANE610.00 LEIINCLUS
4 PERSOANE810.00 LEIINCLUS

Tarifele sunt valabile in limita locurilor disponibile si sunt confirmate de catre Hotelul Codrișor din Bistrița.

Pentru rezervari va stam la dispozitie la telefon 0261717030 sau prin email ofice@astratravel.ro