HOTEL COMPLEX HAVANA , TÂRGU OCNA , BACĂU

Hotelul Complex Havana din Târgu Ocna oferă o serie de facilități pentru a asigura o ședere confortabilă și plăcută pentru oaspeți.

Iată câteva detalii relevante:

  • Terasă și WiFi gratuit: Hotelul dispune de o terasă, oferind oportunitatea pentru oaspeți de a se relaxa în aer liber. Accesul gratuit la internet WiFi în întreaga proprietate asigură conectivitate pentru oaspeți.
  • Lounge comun, bar și restaurant: Există un lounge comun unde oaspeții se pot relaxa, un bar pentru a savura băuturi, și un restaurant care servește mic dejun continental. De asemenea, restaurantul poate fi folosit pentru organizarea de evenimente private.
  • Camere confortabile: Camerele hotelului sunt dotate cu TV cu ecran plat, aer condiționat și baie privată. Oaspeții beneficiază și de articole de toaletă gratuite.
  • Mic dejun continental: Oferă un mic dejun continental pentru a satisface nevoile de dimineață ale oaspeților.
  • Loc de joacă pentru copii: Pentru familiile care călătoresc cu copii, există un loc de joacă în aer liber, oferindu-le acestora o opțiune pentru a petrece timp în aer liber, mai ales în zilele frumoase.
  • Informații despre activități: Personalul recepției poate oferi informații despre activitățile disponibile în zonă, ajutând oaspeții să exploreze și să se bucure de atracțiile locale.
  • Locație convenabilă: Hotelul se află la 20 de minute de mers cu mașina de Onești, iar Bacău este la o distanță de 60 km. Mănăstirea Cașin este la 30 km.

Aceste facilități fac din Hotelul Complex Havana o opțiune atractivă pentru cei care vizitează Târgu Ocna și își doresc o ședere confortabilă și plină de facilități.

CAZARETARIFEMIC DEJUN
1 PERSOANA300.00 LEI
2 PERSOANE360.00 LEI
3 PERSOANE650.00 LEI
4 PERSOANE650.00 LEI

Tarifele sunt valabile in limita locurilor disponibile si sunt confirmate de catre Hotelul Complex Havana din Târgu Ocna.

Pentru rezervari va stam la dispozitie la telefon 0261717030 sau prin email ofice@astratravel.ro