HOTEL CONDOR , DROBETA-TURNU SEVERIN , MEHEDINTI

Hotelul Condor este o opțiune modernă de 3 stele situată în orașul Drobeta Turnu Severin, la 6 km de Porțile de Fier. Acesta oferă o serie de facilități și servicii pentru oaspeți. Iată mai multe detalii:

  • Restaurant cu preparate românești și internaționale: Hotelul are un restaurant unde oaspeții pot savura preparate românești și internaționale.
  • Facilități de spa: Oaspeții au acces la facilități de spa care includ o saună, o cadă cu hidromasaj și o cameră de relaxare. Pentru oaspeții hotelului, se aplică o reducere de 40% a taxei de acces la spa.
  • Camere spațioase: Camerele de la Hotelul Condor sunt spațioase și sunt dotate cu aer condiționat. Acestea includ un televizor cu ecran plat care oferă canale prin cablu și au băi cu uscător de păr.
  • Parcare privată gratuită: Proprietatea oferă parcare privată gratuită pentru oaspeți.
  • Acces facil în oraș: Centrul orașului se află la o distanță de 2,5 km de hotel, iar oaspeții pot ajunge cu ușurință folosind autobuzul, deoarece stația de autobuz se găsește la doar 150 m distanță.
  • Atracții în apropiere: Hotelul Condor este situat la 3,5 km de fluviul Dunărea și la 4 km de celebrul Pod al lui Traian.

Hotelul Condor pare a oferi facilități moderne și confortabile pentru oaspeți și se află într-o locație convenabilă pentru a explora orașul Drobeta Turnu Severin și atracțiile din apropiere.

CAZARETARIFEMIC DEJUN
1 PERSOANA180.00 LEIINCLUS
2 PERSOANE250.00 LEIINCLUS
3 PERSOANE465.00 LEIINCLUS
4 PERSOANE530.00 LEIINCLUS

Tarifele sunt valabile in limita locurilor disponibile si sunt confirmate de catre Hotel Condor din Drobeta Turnu Severin.

Pentru rezervari va stam la dispozitie la telefon 0261717030 sau prin email ofice@astratravel.ro