HOTEL CONDOR , ORAVITA , JUDETUL CARAS-SEVERIN

Hotelul Condor din Oravița pare a oferi o gamă variată de facilități pentru confortul călătorilor.

Iată un rezumat al caracteristicilor cheie ale acestui hotel:

  1. Locație convenabilă: Hotelul se află la doar 5 minute de mers pe jos de gara orașului, ceea ce îl face accesibil pentru călătorii care sosesc cu trenul.
  2. Facilități în cameră: Camerele sunt decorate în stil clasic și sunt dotate cu facilități precum aer condiționat, TV cu ecran plat cu canale prin cablu, birou și baie privată cu articole de toaletă și uscător de păr. Unele camere au chiar pat cu baldachin, oferind un plus de eleganță.
  3. Conectivitate: Accesul WiFi gratuit în întreaga incintă vă permite să rămâneți conectat și să vă gestionați afacerile sau să vă bucurați de divertisment online.
  4. Bar: Prezența unui bar în cadrul hotelului vă permite să vă relaxați și să savurați băuturi și aperitive într-un cadru confortabil.
  5. Parcare gratuită: O altă facilitate utilă este parcarea gratuită, ceea ce face mai ușoară gestionarea vehiculului personal.
  6. Atracții turistice: Dacă doriți să explorați zona, Hotelul Condor este situat la o distanță de 25 km de Cascada Beuşniţa, oferind oportunități pentru excursii și drumeții în natură.
  7. Proximitate de magazine: Faptul că există magazine la doar 5 minute de mers pe jos de proprietate face cumpărăturile și aprovizionarea cu lucruri necesare mai ușoare pentru oaspeți.

Cu toate aceste facilități, Hotelul Condor pare a fi o opțiune confortabilă pentru călătorii care vizitează Oravița sau care doresc să exploreze zona din jurul acestui oraș.

CAZARETARIFEMIC DEJUN
1 PERSOANA179.00 LEIINCLUS
2 PERSOANE219.00 LEIINCLUS
3 PERSOANE399.00 LEIINCLUS
4 PERSOANE439.00 LEIINCLUS

Tarifele sunt valabile in limita locurilor disponibile si sunt confirmate de catre Hotel Condor din Oravita.

Pentru rezervari va stam la dispozitie la telefon 0261717030 sau prin email ofice@astratravel.ro